UDSAT GRUNDET CORONA - Invitation til mini-seminar om radon for projekterende og udførende

I september kan du deltage i vores mini-seminar om radon, hvor du blandt andet kan blive klogere på niveauer af radon i indeklimaet, målemetoder og målestrategier. Derudover redegøres der for, hvordan det med forskellige tiltag er muligt at reducere radonniveauet i indeklimaet, hvis det er registreret at være for højt.

Sted: 8000 Aarhus

Webinar: Blockchains, kvalitet og brugertilfredshed i byggeriet

Hvad er det blockchains kan i forhold til at løfte samarbejdsprocesserne i byggeriet, så vi undgår konflikt og kvalitetstab?

ERSTATTES AF WEBINAR D. 23 OKTOBER - Invitation til mini-seminar om radon for kommuner

I oktober kan du deltage i vores radonseminar, hvor du blandt andet kan blive klogere på niveauer af radon i indeklimaet, målemetoder og målestrategier. Derudover redegøres der for, hvordan det med forskellige tiltag er muligt at reducere radonniveauet i indeklimaet, hvis det er registreret at være for højt.

Sted: 8000 Aarhus

Lær at arbejde med dit elforbrug i et interaktivt dashboard

Deltag i dette gratis webinar, hvor senior data scientist Torben Kirk Wolf lærer dig, hvordan du får dit eldata lagt ind i et interaktivt dashboard, så du kan analysere dit forbrug.

inside a building

Sådan skaber du fremtidens kommunale sundhedshus

Invitation til gratis gå-hjem-møde hos NIRAS i Aarhus torsdag den 8. oktober 2020 kl. 13.30 – 16.30 - mulighed for at deltage på Skype

Sted: Aarhus

Bliv klogere på radon i indeklimaet, målemetoder og afhjælpning om radon for projekterende og udførende

I september kan du deltage i vores webinar om radon, hvor du blandt andet kan blive klogere på niveauer af radon i indeklimaet, målemetoder og målestrategier.

Webinar for kommuner - Hvad gør man når radonniveauet er for højt?

I oktober kan du deltage i vores webinar om radon, hvor du blandt andet kan blive klogere på hvad man gør, når niveauet af radon er for højt.

Man smiling at his desk. Christian Wordenskjold Nørregaard (CWN)

Plant design and optimisation in the dairy and food processing industries

This course gives an introduction in plant design and optimisation within the dairy and food processing industries by using a FlexSim simulation model.