Children playing on the playground of Sydhavn School
23. feb 2018

Ny dansk skole er verdens bedste – det kan de gamle skoler også blive

Mange danske skoler er så nedslidte, at det ikke kan betale sig at investere i bedre indeklima uden samtidig at tænke hele skolens funktion ind i billedet. Løsningen er at totalrenovere og optimere læringsrum og indeklima på én gang.

Peter Noyé
Peter Noyé
Ekspertisechef
24. nov 2017

Den grønne bølge fortsætter

Den private sektor har stor appetit på vedvarende energi. Den grønne bølge drives i stigende grad af virksomhedernes efterspørgsel.

Tim Norman
Tim Norman
16. nov 2017

Hvad glor du på? Din udsigt er blevet målbar

Vi har længe vurderet dagslys med målbare indikatorer som for eksempel dagslysfaktor eller dagslysautonomi. I fremtiden kan vi også vurdere graden af udsigt med en målbar indikator. Det giver byggebranchen nye fordele.

Pil Brix Purup
Pil Brix Purup
Ingeniør
25. okt 2017

Klimaet kalder de danske virksomheder: Husk nu hele værdikæden

Danske virksomheder skal blive langt bedre til at indregne klimabelastningen fra leverandører i andre lande. Det er langt fra retvisende kun at fokusere på aktiviteterne, der foregår inden for virksomhedens egne grænser.

Rune Jørgensen
Rune Jørgensen
Konsulent
26. sep 2017

Sådan vinder du det digitale kapløb

Riv pyramiderne ned, og lad de digitale entusiaster få plads. En agil organisation er afgørende for, at ny viden ikke er outdated, før den når frem til projekterne.

Stig Brinck
Stig Brinck
Ekspertisechef
Man standing in front of pile of soil
23. aug 2017

Overskudsjord er det rene guld

Intelligent brug af overskudsjord fra bygge- og anlægsprojekter rummer enorme økonomiske og klimamæssige fordele for kommuner, private bygherrer og det øvrige samfund. Gevinsterne hænger lige foran snuderne på os.

Morten Størup
Morten Størup
Markedschef
Man standing next to a coffe bean plant
13. jul 2017

Vores kop kaffe (og mere) er i fare

Kaffe er den næstmest handlede råvare i verden, kun overgået af olie. Kaffe er en stor industri baseret på småbønder, som trues af klimaændringer.

Two tall pipes seen from below
04. jul 2017

Blødgøring er et udfordrende paradigmeskifte for danske forsyninger

Der findes ingen gode standardløsninger i den udvikling, som flere forsyningsselskaber netop nu overvejer at kaste sig ind i. Vi kan kigge nok så meget imod udenlandske erfaringer med blødgøring af vand, men det helhedsorienterede svar findes i skræddersyede løsninger til hvert unikke vandværk.

Camilla Tang
Camilla Tang
Projektmedarbejder
Floods in a housing estate
26. jun 2017

Spar stormflodserstatningen og brug pengene på ordentlig stormflodssikring

Når klimaændringerne betyder, at tusindårs-oversvømmelser sker hvert tredje år, haster det med at sikre Danmark mod konsekvenserne. Oversvømmelsesekspert Peter Fløcke Klagenberg giver konkrete bud på, hvad vi bør gøre – og en trylleformular til, hvordan vi finder pengene.

Peter Fløcke Klagenberg
Peter Fløcke Klagenberg
Specialist
Kystbeskyttelse og oversvømmelse