15. jul 2021

AlfaNordic Academy starter for optag til nyt graduate-hold i oktober

AlfaNordic Academy - der er en del af NIRAS Gruppen – har skabt et unikt forløb for nyuddannede kandidater inden for pharma-branchen gennem graduateprogrammet ’Pharma Academy’. Det næste hold starter i oktober, og der er rift om de deltagende graduates i pharma-branchen.

08. jun 2021

Skandinavisk graduate-program med internationalt udsyn

Et to års træningsprogram til nyuddannede skandinaviske ingeniører inden for infrastruktur, miljø og forsyning accelererer deltagernes karriere med et hurtigt voksende netværk og international projekterfaring. Programmet veksler mellem ophold på NIRAS’ kontorer i Danmark, Sverige og Norge.

04. jun 2021

Fiskeøkologisk Laboratorium bliver en del af NIRAS

NIRAS køber konsulentvirksomheden Fiskeøkologisk Laboratorium, som er eksperter i at undersøge dyre- og planteliv i vandløb og søer.

20. maj 2021

Danmark går forrest med indsamlingen af tekstilaffald

Alle kommuner skal fra 2022 indsamle tekstilaffald fra de danske husstande. En ny rapport fra NIRAS og Revaluate lægger fundamentet.

07. maj 2021

Statsministeren indvier Carlsbergs banebrydende vandrensningsanlæg

Statsminister Mette Frederiksen indviede torsdag den 6. maj 2021 Carlsbergs nye vandrensningsanlæg på Fredericia Bryggeri, der nu er verdens mest vandeffektive bryggeri med 90 % genbrug af alt procesvand. NIRAS har spillet en central rolle i projektet, der danner grundlag for Carlsbergs bryggerier på verdensplan.

06. maj 2021

Ny ekspert i NIRAS: Forebyggelse af utryghed på stationer understøtter lokal vækst

Arkitekt og ph.d. Sofie Kirt Strandbygaard er specialist i at forebygge utryghed i det offentlige rum ved hjælp af strategier og metoder til at lave bæredygtig mobilitet ud fra et socialt perspektiv. Med hendes ekspertise får NIRAS en ny faglig dimension, der kommer både kunder og borgere til gavn.

03. maj 2021

Klinkby Enge og NIRAS indgår partnerskab

Partnerskab mellem specialistfirmaet Klinkby Enge og NIRAS skal rådgive investorer om miljø, sociale forhold og god selskabsledelse.

19. apr 2021

Michael blev projektleder via to års udstationering i Sverige

Civilingeniør Michael Ankjær Ludwigsen fik smag for projektledelse efter en udstationering på NIRAS’ Stockholm-kontor. Nu står dagligdagen på kundedialog frem for konstruktionsberegninger.

09. apr 2021

Første spadestik til verdens bedste børnehospital ’BørneRiget’

Et nyt hospitalsbyggeri til børn, unge, fødende og deres familier - og en helt ny måde at tænke hospital på - er nu i gang. Byggeriet er et ikonprojekt for NIRAS, der som Danmarks største hospitalsrådgiver har projekteret byggeriet og været med som rådgiver på nedrivningen af Rockefeller Instituttet for at give plads til det nye hospital.

24. mar 2021

Bygherrer sætter strøm til kvalitetstjek af byggeprojekter

Ni bygherrer samarbejder om at automatisere regeltjek af, om byggeprojekter lever op til Bygningsreglementets krav. Projektsamarbejdet er døbt BART, som står for Byggeriets Automatiske RegelTjek.

19. mar 2021

NIRAS leverer et solidt 2020-resultat

I et år med COVID-19-pandemi og stor usikkerhed ikke mindst på de internationale markeder, blev 2020 et godt år for NIRAS.

04. mar 2021

Styrker position med opkøb af Norlys’ energirådgivningsforretning

NIRAS har opkøbt Norlys’ energirådgivningsforretning, og overtager dermed en række eksperter inden for energioptimering i industrien. Desuden indgår Norlys og NIRAS en ny partnerskabsaftale på området.

03. mar 2021

Nyt værktøj hjælper med den rette klimasikring

NIRAS skal udvikle et nyt, webbaseret værktøj, der tager højde for de samfundsøkonomiske konsekvenser af skybrudssikring.

01. mar 2021

Ny CFO i NIRAS Gruppen

Den 1. marts 2021 tiltræder Tina Hørbye Christensen som ny økonomidirektør i NIRAS.

24. feb 2021

3D-modeller delt på tværs sparer tid i byggeprojekt

Normalt er kontrol af betonelementer et sisyfosarbejde under store byggeprojekter som Brokvarteret i Aarhus. Boligbeton og NIRAS fandt på at dele hinandens 3D-modeller. Det halverede tidsforbruget og har perspektiver for hele byggebranchen.