Arrangement

Gratis webinar: Sådan håndterer man som vandforsyning PFAS-forurening i grundvandet

Drikkevand

NIRAS inviterer til dette 14. webinar om PFAS forurening, hvor vi igen tager problemstillingen om PFAS i vores grund- og drikkevand op. Her skal vi høre mere om, hvor PFAS-forurening kan stamme fra, og hvilke handlemuligheder forsyningen har, når uheldet er ude.

Dato: 14. december 14.00 - 15.15

Pris: Gratis

Arrangør: NIRAS

Oplægsholder: Anne Bomann Henriksen (NIRAS), Henrik Tækker Madsen (Silhorko), Christian Rosen Balder (NIRAS), Ørjan Heggdal (NIRAS), Søren Helt Jessen (NIRAS)

Arrangementstype: Webinar

Antallet af forurenede boringer er stigende i Danmark, og med en lav grænseværdi for den tilladte koncentration presses vores grundvandsressource og forsyningssikkerheden flere steder i landet.

Så hvordan skal man agere, når der bliver fundet PFAS i egne boringer?

Det kan du blive klogere på til dette 14. webinar om PFAS-forurening i grund- og drikkevand, der følger op på det første webinar om selvsamme emne fra sidste efterår, der nød megen interesse.

Du kan se frem til at høre om, hvordan havet kan forårsage PFAS-forurening i de kystnære områder, om teknologi til fjernelse af PFAS i grundvand, om vandforsyningens handlemuligheder i en bredere kontekst og endelig om, hvordan data kan drive og hjælpe os med at risikovurdere for PFAS i vores drikkevand.

Tilmeld dig her

Vil du vide mere?

Søren Helt Jessen

Søren Helt Jessen

Markedschef

Holbæk, Denmark

+45 4810 4645

Thomas Leonhardt Husted

Thomas Leonhardt Husted

Rådgiver

Aarhus, Denmark

+45 4299 5440