Environment (1)

Miljø

NIRAS er en af Danmarks førende miljørådgivere og leverer høj kvalitet samt innovative løsninger til både offentlige og private kunder i Skandinavien og globalt. Vores miljøteam består af mere end 300 dedikerede og kundeorienterede eksperter.

Vi tilbyder ekspertrådgivning både om det menneskeskabte og naturlige miljø. Vi bidrager til at sikre optimale rammer for realiseringen af dit projekt. NIRAS kan hjælpe dig på alle niveauer med opgaver, hvori miljø indgår som en parameter. Uanset om det er indenfor – i private hjem, i offentlige bygninger eller på virksomheder. Eller udenfor – i byer, i naturen, på land eller i vand.  

I NIRAS vil du opleve en solid, værdidrevet og troværdig kultur. Vores rådgivning er baseret på et stærkt grundlag af ekspertviden, relevant erfaring og en dyb forståelse for miljømæssig lovgivning. Sammen med vores kunder arbejder vi for at forstå de miljømæssige risici, potentielle påvirkninger og ledelsesmæssige krav for at sikre overensstemmelse med relevant lovgivning, retningslinjer og best practice. 

Vi bidrager både til at realisere private projekter bedst muligt og til at administrere effektivt for offentlige kunder. Vores tilgang, tværfaglige og helhedsorienterede tænkning har gjort os til en af de største og mest alsidige rådgivere inden for miljøområdet i Nordeuropa med over 300 miljøeksperter fordelt på vores kontorer i Danmark, Norge og Sverige. NIRAS’ rådgivning er baseret på viden, kompetencer og objektivitet og ikke på meninger eller særlige standpunkter. 

Tværfaglig tilgang i et kæmpe netværk 

Med os som miljørådgiver oplever du en tværfaglig og agil tilgang til dit projekt, da alle vores eksperter hver dag agerer i et stort, internt netværk med andre eksperter. 

Rådgivning i biodiversitet

I NIRAS har vi mange års erfaring med natur og biodiversitet. Vi tilbyder rådgivning inden for alle opgaver relateret til kortlægning, vurdering og fremme af biodiversitet.

Ydelser

Vil du vide mere?

Astrid Zeuthen Jeppesen

Astrid Zeuthen Jeppesen

Forretningsdirektør

Allerød, Denmark

+45 2141 8325

Camilla Kjær

Camilla Kjær

Forretningsdirektør

Allerød, Denmark

+45 3078 7573

Lisbeth Errboe Svendsen

Lisbeth Errboe Svendsen

Forretningsdirektør

Aarhus, Denmark

Marianne Plenge

Marianne Plenge

Projektleder, ekspertisechef

Odense, Denmark

+45 2920 7488