Arrangement

Gratis webinar: PFAS-forurening i grundvand og drikkevand i Danmark

Drikkevand

På dette 8. PFAS-webinar sættes der fokus på PFAS i grundvand og drikkevand. Denne gang vil vi prøve at belyse de problemer, de danske vandforsyninger står overfor.

Adresse: Online

Dato: 26. januar 14.00 - 15.00

Pris: Gratis

Arrangør: NIRAS

Oplægsholder: Kaj Svarrer fra Fanø Vand. Rasmus Pedersen fra Frederikshavn Forsyning. Lene Bagh fra Høje-Taastrup Kommune. Tina Erenskjold Moeslund fra NIRAS.

Arrangementstype: Gratis Webinar

Miljøstyrelsen viste i en undersøgelse fra januar 2022 at 4% af de undersøgte GRUMO-boringer havde PFAS-værdier over de tilladte 0,002 µg/l og 20% havde værdier mindre eller lig med grænseværdien.

Tallene fra januar er formentligt kun toppen af isbjerget, og det seneste år er der fundet PFAS i en række indvindingsboringer i hele landet.

Dette viser med tydelighed, at vores grundvandsressource presses, og at der inden for den nærmeste fremtid skal tages stilling til, hvordan vi fremadrettet skal agere når PFAS bliver fundet i vores drikkevand.

NIRAS inviterer derfor til dette 8. webinar om PFAS, hvor vi tager denne problemstilling op. Kom og hør om to danske vandforsyninger og vandspecialist Tina Moeslund fortælle om deres arbejde, erfaringer og perspektiver på emnet, samt Lene Bagh fortælle om samarbejdet mellem myndigheder og virksomheder.

 

Tilmeld dig her

Vil du vide mere?

Søren Helt Jessen

Søren Helt Jessen

Markedschef

Holbæk, Denmark

+45 4810 4645

Thomas Leonhardt Husted

Thomas Leonhardt Husted

Rådgiver

Aarhus, Denmark

+45 4299 5440

Tina Erenskjold Moeslund

Tina Erenskjold Moeslund

Konsulent

Aarhus, Denmark

+45 4075 1431