2 SERVICE LIPD Lab Cleanroom

Pharma & Life Science

NIRAS er Danmarks førende uafhængige rådgiver inden for design og drift af Pharma & Life Science produktionsanlæg. Vi kan skabe beslutningsgrundlag for investeringer, designe bygninger og produktionsanlæg, sikre compliance med cGxP og optimere anlæg og kvalitetssystemer.

Baseret på vores mangeårige erfaring med farmaceutiske produkter og processer, kan vi lave visioner og udfordringer om til bæredygtige løsninger – fra ide til et fuldt driftsklart, kvalificeret og valideret anlæg.

Rådgiver for nogle af verdens førende producenter

Vi rådgiver nogle af verdens største Life Science-producenter inden for optimering af produktions- og kvalitetsprocesser, tilpasning af kapacitetsbehov og overholdelse af cGxP, hvilket dermed styrker vores kunders position i markedet.

Vores tværfaglige og fleksible fremgangsmåde til løsningerne integrerer funktionalitet, design og økonomi med langsigtet udvikling. Vi prioriterer vores opgaver i tæt samarbejde med vores kunder og sætter en ære i at levere den optimale ydelse i forhold til kundens behov.

Vores ydelser dækker et bredt spektrum af opgaver fra ”no impact” to ”direct impact” projekter. Vi agerer fleksibelt med fokus på kundernes behov og har en udpræget risikobaseret tilgang til kravsspecifikationer og kvalificering.

Alle kompetencer under ét tag

Med opkøbet af AlfaNordic i starten af 2021 har vi suppleret vores kompetencer på design og udvikling af faciliteter med stærke kompetencer inden for produktion og validering. Dermed kan NIRAS medvirke til hele processen fra analyse og masterplan og helt frem til driftsklart valideret produktionsanlæg.

NIRAS har alle nødvendige kompetencer fra design og implementering af produktions- og utilityanlæg over byggeri og miljø til logistik og kvalitetssystemer under samme tag.

Vi er desuden førende inden for bæredygtighed og energioptimering til den internationale Life Science-industri.

Kort sagt hjælper vi vores kunder med at bygge nye faciliteter eller optimere eksisterende i fuld compliance med cGxP.

NIRAS Life Science Academy åbner døren til pharma-branchen

Giv dig selv et karriereforspring

  • Få tilknyttet en mentor

  • Brug din nye viden med det samme

  • Bliv klogere på dig selv og skab nye relationer

Ydelser

GMP-kompetencer

Vores GMP-kompetencer er baseret på en solid base af referencer, samt en serie af specialister, som har mange års erfaring fra den farmaceutiske sektor. Vores niveauer af specialister strækker sig fra generalister til højt anerkendte eksperter.

Projekter udføres i tæt samarbejde mellem GMP-specialister og eksperter inden for procesudstyr og forsyningssystemer, procesventilation og design af produktionsanlæg, inklusiv design af renrum.

Kvalificerings- og valideringsopgaven er en naturlig og parallel del af alle projekter med impact på det færdige produkt. NIRAS er også anerkendt for sit brede kendskab til fødevareindustrien, hvilket inspirerer os til nye, innovative og effektive løsninger.

Optimering af interne kvalitetssystemer

Vi hjælper med at opbygge og optimere farmaceutiske producenters interne kvalitetssystemer.

Systemerne opbygges således, at de er i compliance med de gældende regulatoriske krav og dertil er tilpasset den enkelte producents processer og behov.

Energirådgivning og SDG verdensmål

I NIRAS lægger vi vægt på at bidrage til målrettet at forfølge FN’s 17 verdensmål (SDG). Dels har vi værktøjer, der sikrer fokus på de relevante delmål, dels løser vi vores opgaver med fokus på at finde de optimale løsninger.

Herunder kombineres vores erfaring med GMP-produktion med vores specialister inden for energirådgivning og -ledelse.

Vil du vide mere?

Thomas B. Olsen

Thomas B. Olsen

Koncerndirektør

Allerød, Denmark

+45 3071 3961

Bo Vestergaard

Bo Vestergaard

Markedschef

Allerød, Denmark

+45 2761 8870

Frank Lyngsø

Frank Lyngsø

Forretningsdirektør

Allerød, Denmark

+45 5151 9438

Ole Markersen

Ole Markersen

Projektdirektør

Allerød, Denmark

+45 3144 7511