Byrum Og Landskab Billede Til Sektorside Min

Planlægning & Mobilitet

Vi arbejder helhedsorienteret med, hvordan byudvikling, landskabsplanlægning og mobilitetsløsninger kan underbygge en bæredygtig fremtid.

I NIRAS har vi stolte traditioner for et stærkt internt samarbejde på tværs af fagligheder, hvor vi skaber innovative løsninger og synergier for at imødekomme kunders ønsker og behov. Byudvikling, landskabsplanlægning og mobilitetsløsninger hænger sammen og påvirker borgernes liv og bevægelse i byen og i landdistrikterne. Derfor rådgiver vi altid ud fra en helhedsorienteret tilgang for at opnå det bedste sammenspil imellem byudvikling, transport, landskab, klimatilpasning og mobilitet.

Fremtidens byer og landskaber

Vi udvikler byer og landskaber i tæt dialog med myndigheder, bygherrer, borgere og en række andre interessenter. Bæredygtighed og digitalisering er fundamentet for vores tilgang til planlægning på alle niveauer, og vi kan trække på et bredt felt af tekniske kompetencer i huset for at levere gennemarbejdede og helhedsorienterede løsninger. Vi er passionerede i vores projekttilgang, som altid har fokus på oplevelser, funktionalitet og en snert af poesi.  

God mobilitetsplanlægning

NIRAS arbejder strategisk med mobilitetsplanlægning for at sikre at alle borgere – uanset alder, køn og fysiske eller sociale udfordringer – kan bevæge sig frit i samfundet. God mobilitetsplanlægning tager højde for alle transportbehov, skaber trygge rammer for stop og skift, og samtænker transport med byplanlægning og hverdag.

Kvalitetsprojekter på tværs af infrastruktur

Læs om Infrastrukturs toneangivende projekter og hvordan vi leverer værdi for vores kunder på tværs af ekspertiseområder.

Få indsigt i hvordan vi sammen skaber fremtidens løsninger

Ydelser

Accelerér din karriere

I NIRAS er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere og søger løbende ingeniører, specialister, projektledere og ledere, der kan være med til at skabe bæredygtigt fremskridt inden for planlægning og mobilitet.

Se også:

Vil du vide mere?

Anne Gedved Christoffersen

Anne Gedved Christoffersen

Afdelingschef

Allerød, Denmark

+45 3078 7530

Thomas Kruse Wichmann

Thomas Kruse Wichmann

Markedschef

Allerød, Denmark

+45 6020 8057

Jan Ingemann Ivarsen

Jan Ingemann Ivarsen

Forretningsdirektør

Aalborg, Denmark

+45 2321 5471

Julie Majlund Buschardt

Julie Majlund Buschardt

Seniorkonsulent

Allerød, Denmark

+45 4256 8292

Gunvor Riber Uggerhøj

Gunvor Riber Uggerhøj

Seniorkonsulent

Aalborg, Denmark

+45 6071 9015