Byrum Og Landskab Billede Til Sektorside Min

Planlægning & Mobilitet

Vi arbejder helhedsorienteret med, hvordan byudvikling, landskabsplanlægning og mobilitetsløsninger kan underbygge en bæredygtig fremtid.

I NIRAS har vi stolte traditioner for et stærkt internt samarbejde på tværs af fagligheder, hvor vi skaber innovative løsninger og synergier for at imødekomme kunders ønsker og behov. Byudvikling, landskabsplanlægning og mobilitetsløsninger hænger sammen og påvirker borgernes liv og bevægelse i byen og i landdistrikterne. Derfor rådgiver vi altid ud fra en helhedsorienteret tilgang for at opnå det bedste sammenspil imellem byudvikling, transport, landskab, klimatilpasning og mobilitet.

Fremtidens byer og landskaber

Vi udvikler byer og landskaber i tæt dialog med myndigheder, bygherrer, borgere og en række andre interessenter. Bæredygtighed og digitalisering er fundamentet for vores tilgang til planlægning på alle niveauer, og vi kan trække på et bredt felt af tekniske kompetencer i huset for at levere gennemarbejdede og helhedsorienterede løsninger. Vi er passionerede i vores projekttilgang, som altid har fokus på oplevelser, funktionalitet og en snert af poesi.  

God mobilitetsplanlægning

NIRAS arbejder strategisk med mobilitetsplanlægning for at sikre at alle borgere – uanset alder, køn og fysiske eller sociale udfordringer – kan bevæge sig frit i samfundet. God mobilitetsplanlægning tager højde for alle transportbehov, skaber trygge rammer for stop og skift, og samtænker transport med byplanlægning og hverdag.

De Nye Forretningsdirektører May Og Jan (1)

To nye Forretningsdirektører for Infrastruktur i Jylland

Pr. 1. januar 2024 indtrådte Jan Ingemann Ivarsen og May Sæderup Errebo som Forretningsdirektører for forretningsenheden Infrastruktur Vest med 80 medarbejdere og overtager stafetten fra Thomas Rolskov Christiansen, tidligere Forretningschef og i dag Markedschef for forretningsenheden.
Sofie Gunvor PM 01

NIRAS deltager i internationalt forskningsprojekt om at skabe fremtidens bæredygtige byer

Et internationalt forskningsprojekt skal danne rammerne for fremtidens bæredygtige byer, og en nøgle er nye transport- og mobilitetsløsninger, der skal få folk til at droppe bilerne til fordel for kollektiv trafik og cykler. Sammen med NIRAS deltager fire førende universiteter fra Kina og Sverige.
El Ladestander Familie.1.1Jpg

Ladestanderstrategi og operatørudbud for Holstebro Kommune

Elbiler er fremtiden – også i Holstebro. På den baggrund har Holstebro Kommune bedt NIRAS om hjælp til at skabe en strategi for placering og udrulning af infrastruktur for ladestandere, samt udføre det efterfølgende operatørudbud for kommunen.
Svendborg Lokalområder Strategi Thurø

Strategisk kortlægning for udvikling af attraktive lokalområder i Svendborg Kommune

NIRAS har udarbejdet en ny strategisk kortlægning af Svendborg Kommunes lokalområder, som udpeger kvaliteter, behov og udviklingspotentialer. Analysen skaber grundlaget for at udvikle attraktive lokalområder i fremtiden til glæde for kommunen borgere.
Lille Langebro 2 002

Den smukke cykelbro Lille Langebro forbinder det historiske København

En ny cykel- og gangbro over Københavns inderhavn forbinder historiske dele af hovedstaden. NIRAS har projekteret den smukke bro, der har op til 10.500 brugere dagligt.
DSC05748 Udsigt Fra Ondrup

Et landskabsatlas til enkel formidling af kommunens landskaber

I Odder Kommune har man valgt at omsætte kommunens landskabskarakteranalyse i et enkelt og let formidlet landskabsatlas, der stiller skarpt på kommunens særlige landskabskvaliteter og oplevelsesværdier.  

Ydelser

Accelerér din karriere

I NIRAS er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere og søger løbende ingeniører, specialister, projektledere og ledere, der kan være med til at skabe bæredygtigt fremskridt inden for planlægning og mobilitet.

Vil du vide mere?

Anne Gedved Christoffersen

Anne Gedved Christoffersen

Afdelingschef

Allerød, Denmark

+45 3078 7530

Thomas Kruse Wichmann

Thomas Kruse Wichmann

Markedschef

Allerød, Denmark

+45 6020 8057