Arrangement

Let-tilgængelige værktøjer til substitution af uønsket kemi

Tool Box Cck

Deltag i dette gratis webinar fra CCK - Center for Cirkulær Kemi. Få let-tilgængelige værktøjer og metoder til det daglige arbejde med substitution af uønsket kemi i din virksomhed.

Adresse: Webinaret afholdes online på Microsoft Teams

Dato: 09. november 13.00 - 15.00

Pris: Arrangementet er gratis

Arrangør: CCK - Center for Cirkulær Kemi

Arrangementstype: Online webinar

Center for Cirkulær Kemi inviterer til webinar den 9. november 2021 kl. 13-15. Til webinaret har vi inviteret tre spændende oplægsholdere, som vi håber kan give jer inspiration til at komme i gang eller videre med substitution ude i jeres virksomheder.

Der findes mange værktøjer og metoder, der kan hjælpe, når man vil i gang med substitution. På webinaret den 9. november 2021 kan du blive introduceret til nogle af disse værktøjer samt få et indblik i det arbejde, der foregår i EU-regi.

Program

  • Vi har inviteret Susanne Brandt Hansen fra Joblife, som giver et oplæg om let-tilgengængelige værktøjer og metoder
  • Fra vores svenske søsterorganisation RISE (Research Institutes of Sweden) kommer Nina Melander og Anna Strid og præsenterer et af deres væktøjer (engelsk oplæg): Digital tools to identify hazardous chemicals and safer alternatives
  • Endelig giver Lone Mikkelsen, Rådet for Grøn Omstilling, en præsentation set med europæiske briller: En ambitiøs kemikaliestrategi fra EU - Pros & Cons:
    EU-Kommissionen fremlagde tilbage i oktober den længe ventede kemikaliestrategi, der ser ud til at kunne føre til en seriøs opgradering af EU’s kemikalielovgivning, REACH. REACH har indtil nu ikke levet op til sit mål om at beskytte mennesker og miljø, men det billede kan altså nu ændre sig. Det kræver dog, at strategien får lov at blive til virkelighed, samt at ordlyden forbliver stærk.

Praktisk

  • Mødet afholdes online på Microsoft Teams den 9. november fra 13.00 til 15.00
  • Link til mødet udsendes dagen før
  • Deltagelse er gratis
  • Arrangementet er for alle interesserede
  • Tilmeldingsfristen er desværre udløbet.

Vil du vide mere?

Gitte Rüsz Andersen

Gitte Rüsz Andersen

Projektcontroller

Allerød, Denmark

+45 6026 1892