Infrastructure

Infrastruktur

NIRAS spiller en afgørende rolle, når fremtidens infrastruktur skal udtænkes, og når den eksisterende infrastruktur skal opgraderes til at opfylde samfundets skiftende behov.

NIRAS spiller en afgørende rolle i visualiseringen af fremtidens infrastruktur og opgradering af den nuværende infrastruktur for at imødekomme samfundets behov. Bæredygtighed ligger i vores DNA, og vores eksperter har i mange år været førende, når det gælder bæredygtige løsninger i store infrastrukturprojekter.

Med en tværfaglig og helhedsorienteret tilgang til rådgivning leverer vi bæredygtige løsninger på morgen­dagens udfordringer. Vi skaber de bedste rammer for en velfungerende infrastruktur.

For at sikre det optimale projekt for vores kunder arbejder vi i netværk - både internt og eksternt. Vi arbejder på tværs i NIRAS, lytter til kunden og inddrager brugerne. Vi har opbygget et stærkt nationalt- og internationalt netværk af samarbejdspartnere, så vi altid leverer de bedste kompetencer til projekterne og følger vores kunder på tværs af landegrænser.

NIRAS' eksperter yder konsulentbistand med stærkt fokus på bæredygtige løsninger inden for infrastruktur- og mobilitetsprojekter over hele verden.

Vores ydelser dækker alle faser i infrastrukturprojektet, lige fra udarbejdelse af masterplaner og tekniske og økonomiske analyser til design og planlægning, projektering til supervision samt drift og vedligehold. Vores eksperter tilbyder en tværfaglig specialistviden med garanti for komplette helhedsløsninger, der tager højde for alle faser af et projekts livscyklus. 

Uanset om vi 3D-modellerer en gangbro, planlægger en letbane, bygger store tunneller, veje eller cykelstier eller designer en olietankskibshavn, er mere end 300 infrastruktureksperter klar til at løse opgaven for kunden ved at kombinere indsatser på tværs af discipliner og fleksibilitet med dialog og responsivitet.

Vores mål er altid det samme: At levere fremragende resultater for vores kunder og skabe bæredygtige ændringer i samfundet.

"De dramatiske klima- og geopolitiske begivenheder de seneste år har vist os, at behovet for at støtte klimaindsatsen bliver stadig mere presserende. Det er også blevet klart, at behovet for at sikre rene og uafhængige energikilder er gået fra at være et miljøspørgsmål til at høre ind under samfundsmæssig stabilitet og global sikkerhed.

Derfor er vi endnu mere bevidste om at bidrage til at skabe levedygtige, holdbare og bæredygtige løsninger, der vil hjælpe vores samfund med at overvinde sine udfordringer. Det gør vi, når vi arbejder på nogle af verdens største projekter inden for havvind, eller når vi hjælper med at forbedre grøn mobilitet og infrastruktur."

Carsten Heine Lund, Senior Vice President, Infrastructure

Vil du have mere inspiration?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i, hvordan vi sammen skaber fremtidens løsninger.

Nye projekter inden for infrastruktur

Kvalitetsprojekter

på tværs af discipliner

Ydelser

Accelerér din karriere

I NIRAS er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere og søger løbende ingeniører, specialister, projektledere og ledere, der kan være med til at skabe bæredygtigt fremskridt i infrastruktursektoren.

Vil du vide mere?

Carsten Heine Lund

Carsten Heine Lund

Senior Vice President

Allerød, Denmark

+45 6020 1916

Christoffer Truelsen

Christoffer Truelsen

Forretningsdirektør

Allerød, Denmark

+45 2546 1850

John Horn

John Horn

Forretningsdirektør

Allerød, Denmark

+45 6025 4959

Theis Tarp Rasmussen

Theis Tarp Rasmussen

Senior Vice President

Oslo, Norway

+45 2321 5452

Thor Ugelvig Petersen

Thor Ugelvig Petersen

Forretningsdirektør

Allerød, Denmark

Jan Ingemann Ivarsen

Jan Ingemann Ivarsen

Forretningsdirektør

Aalborg, Denmark

+45 2321 5471

May Sæderup Errebo

May Sæderup Errebo

Forretningsdirektør

Aarhus, Denmark

+45 3084 3651

Se også: