Arrangement

Gratis Webinar: PFAS i spildevand og slam

Istock 1349322660 (2) (1)

Få opdateret din viden om PFAS i spildevand og slam med oplæg og perspektiver fra NIRAS, forsyningsselskaberne BIOFOS og Hjørring Vand samt Codex Advokater.

Adresse: Online

Dato: 27. april 14.00 - 15.30

Pris: Gratis

Arrangør: NIRAS

Oplægsholder: Søren Helt Jessen (NIRAS) - Anders Christensen (NIRAS) - Naja Panduro (BIOFOS) - Kamilla Hansen (Hjørring Vand) - Jacob Brandt (Codex Advokater)

Arrangementstype: Online Webinar

Miljøstyrelsen har for nyligt skærpet kravene til PFAS i jord og drikkevand. Nu kommer der også en vejledende grænseværdi for PFAS i spildevandsslam.

Mange forsyninger arbejder målrettet på at mindske spredningen af PFAS-stoffer til spildevandet, ved undersøgelser, opsporing af PFAS-kilder og afprøvning af nye teknologier, der potentielt kan fjerne PFAS og andre miljøfarlige stoffer. Desværre er det på nuværende tidspunkt teknisk kompliceret at eliminere PFAS fra spildevandet og spildevandsslammet, og derfor er den bedste tilgang, at forhindre PFAS i at komme ind på renseanlægget.

Vi behandler spørgsmålet om hvordan myndighederne forholder sig til PFAS i forbindelse med revurdering og sagsbehandling af tilslutningstilladelser.

Kom og hør to danske forsyninger, advokat og rådgiver fortælle om deres arbejde, erfaringer og perspektiver på emnet.

Webinaret er det 10. i rækken af vores meget populære PFAS-webinarer.

Tilmeld dig her

Vil du vide mere?

Søren Helt Jessen

Søren Helt Jessen

Markedschef

Holbæk, Denmark

+45 4810 4645