Ida Johansen IDJO NS 10201 (2)

Karriere

Vil du være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid gennem udfordrende projekter? Tag et kig på dine karrieremuligheder i NIRAS her.

NIRAS er en af Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder. Med vores mere end 7.000 igangværende projekter er vi med til at drive den bæredygtige udvikling sammen med vores kunder.

Vi ansætter engagerede specialister, projektledere og ledere, der tager ansvar og gør en forskel i vores kunders projekter. Vi har rammerne og en unik kultur og flad ledelsesstruktur, der giver dig de bedste muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Se job- og karrieremuligheder inden for din sektor

Se alle ledige stillinger

Vær opmærksom på falske rekrutteringshenvendelser

NIRAS er opmærksom på, at nogle jobsøgere modtager beskeder fra individer eller organisationer, som udgiver sig for at være NIRAS, med falske rekrutteringshenvendelser. Disse individer eller organisationer beder muligvis om personlige oplysninger eller penge for at fortsætte en rekrutteringsproces.

Vær venligst opmærksom på, at NIRAS aldrig vil bede om penge fra kandidater, ej heller personlig information, ud over hvad der er påkrævet for at udfylde en standard ansøgningsformular via vores officielle hjemmeside.

Hvis du er usikker på, om en henvendelse er et forsøg på scam/snyd, så tjek da venligt e-mailadressen på afsender og se, om den ser troværdig ud og er en NIRAS e-mailadresse. Du er også velkommen til at kontakte vores Talent Acquisition team på POHM@niras.dk eller skrive direkte til den ansættende leder, som fremgår af jobannoncen på vores hjemmeside.

 

2600

medarbejdere

59

kontorer

7000

igangværende projekter

Bliv klogere på vores ledelseskultur

I NIRAS har vi en flad ledelsesstruktur, og derfor er der sjældent langt fra beslutning til handling.

Det giver et stærkt samarbejde på tværs og bidrager til faglig udvikling af medarbejdernes kompetencer.