Grøn Energiomstilling - NIRAS

Join the GREENsition

Grøn energiomstilling. Sig det kortere. Så er der mere tid til handling. Med en markant satsning vil vi understøtte omstillingen til vedvarende energi. Hver 8. krone, NIRAS tjener, de næste 10 år skal investeres i #GREENsition.

God energi skaber vi sammen

 

Grøn transformation af verdens energisystemer kræver fællesskab. Vi vil gerne samarbejde med dig. For indsatserne er høje, og tempoet skal op. Lad os sige det kortere. Green Energy Transition – så er der mere tid til handling.

#GREENsition

Resultater gennem samarbejde

Uanset dit udgangspunkt

For at kunne omstille vores energisystemer og energi til transport samt produktion, skal vi omstille os selv og vores mindset. Arbejde med nye teknologier. Innovative projekter. Indgå partnerskaber. Skifte arbejdsformer. Sammen om fremtidens vedvarende energi, smart grids, elektrificering af industri og mobilitet samt grønne brændstoffer. Men det begynder i dig og din virksomhed.

Uanset dit udgangspunkt. Vi vil gerne samarbejde med dig og din virksomhed om jeres potentiale i den grønne energiomstilling. Alle har et.

Join the #GREENsition

Vi rådgiver om

Vil du med på holdet?

De kommende år ansætter vi 400 nye kolleger inden for grøn energiomstilling – er du én af dem? Lige nu søger vi ingeniører, projektledere, ekspertisechefer og markedsdirektører.

Vil du vide mere?

Jens Brandt Bering

Jens Brandt Bering

Koncerndirektør

Allerød, Denmark

+45 2141 8303

Søren Hageman Christensen

Søren Hageman Christensen

Regionsdirektør

Aalborg, Denmark

+45 2141 8305

Henrik Juhl

Henrik Juhl

Markedsdirektør

Allerød, Denmark

+45 4299 5413