Arrangement

Gratis webinar: Blødgøring - Er det noget for jer, og hvordan kommer man i gang?

Cta Webinar

Deltag i dette gratis webinar og få indblik i, hvorfor blødgøring kan give gevinst for både kunderne, miljøet og samfundsøkonomien, og hvordan I kommer i gang med at undersøge, om det er noget for jer.

Adresse: Online

Dato: 19. april 15.00 - 16.00

Pris: Gratis

Arrangør: NIRAS

Oplægsholder: Camilla Tang

Arrangementstype: Webinar

Se optagelsen af webinaret

Dette webinar er afholdt. Men du kan se optagelsen af webinaret her.

Beskrivelse

Er blødgøring af drikkevand spild af ressourcer og energi? Skal blødgøring foregå på vandværket eller hjemme hos forbrugeren? Hvad skal man tage højde for, hvis man overvejer blødgøring?

Blødgøring af drikkevand er på vej flere steder i Danmark, men det kan være svært at gennemskue, om blødgøring er relevant og hvilken teknologi, der er den bedste på lige netop jeres vandværk. Især fordi der er mange aspekter at tage hensyn til som eksempelvis vandkvalitet, økonomi, bæredygtighed og arbejdsmiljø.

NIRAS har hjulpet adskillige vandforsyninger og vandværker med at undersøge, om blødgøring er noget for dem, og vi har udviklet konkrete værktøjer og metoder til at gøre blødgøring mere overskueligt. Herunder en hjemmeside hvor man kan se potentialet for blødgøring for de fleste danske vandværker, og dialogkort der giver et overblik over de forskellige teknologier.

Gratis webinar

Deltag på dette gratis webinar, og få en introduktion til blødgøring af drikkevand fra en af Danmarks førende eksperter på området, specialist og ph.d. Camilla Tang.

Webinaret starter helt fra bunden og gennemgår, for hvilke vandtyper blødgøring er relevant, hvilke gevinster der kan opnås og forskellen mellem blødgøring på vandværket og hos forbrugeren. Gennem konkrete cases præsenteres forskellige aspekter, man bør undersøge, hvis man overvejer blødgøring. I vil få indblik i nogle af de vigtigste erfaringer fra de første år med central blødgøring i Danmark.

Dagsorden

  • Hvornår er blødgøring relevant?
  • Blødgøring på vandværket vs. hos forbrugeren
  • Hvad skal man undersøge, hvis man overvejer blødgøring?
  • Danske blødgøringscases

Praktisk

  • Tilmeld dig det gratis webinar via formularen herunder
  • Webinaret afholdes online på Demio (ingen app installation nødvendig) onsdag den 19. april 2022 kl. 15-16
  • Arrangementet er målrettet vandværker og forsyningsselskaber
  • Oplægsholder: Camilla Tang, NIRAS

Vil du vide mere?

Camilla Tang

Camilla Tang

Specialist

Allerød, Denmark

+45 2373 9679

Se også: