Arrangement

GRATIS PFAS-webinar om regionernes indsats

Susa006 1640961 (1)

På dette 13. gratis webinar om PFAS, stiller vi skarpt på regionernes indsats på PFAS-problematikken.

Adresse: Online

Dato: 16. november 14.00 - 15.15

Pris: Gratis

Arrangør: NIRAS

Oplægsholder: Enhedschef Gitte Ellehave Schultz fra Region Hovedstaden - Julie Kofoed, Seniorkonsulent Videncenter for Miljø og Ressourcer - Projektleder Søren Dyreborg fra NIRAS - Søren Helt Jessen, NIRAS, markedschef

Arrangementstype: Webinar

De danske regioner har igennem de seneste år gennemført utallige undersøgelser på ejendomme forurenet med PFAS. Masser af ny viden er fremkommet, men hvor og hvordan skal der fremadrettet prioriteres?

I dette 13. webinar om PFAS sætter vi fokus på regionernes indsats. Julie Kofoed fra Danske regioner fortæller om den indsats Videnscenteret har på PFAS området.

Enhedschef Gitte Ellehave Schultz fra Region Hovedstaden fortæller om indsatsen i regionen herunder en status på de seneste års undersøgelser samt fremtidige tiltag.

Som afslutning på webinaret skal vi høre om de igangværende undersøgelser på en konkret PFAS forurenet grund i Hedehusene, hvor der pt. foregår undersøgelser. Herunder forsøg og udvikling af nye metodikker. Til projektet forventes bl.a. tilknyttet en erhvervs Ph.d. Derudover vil projektleder Søren Dyreborg fra NIRAS fortælle om bl.a. brugen af sporstofforsøg, udvaskningstest og sugeceller.

Tilmeld dig her

Se også: