Se vores kunders bæredygtige fremskridt

LEGO Campus er "Green everywhere"

Solceller, bæredygtige byggematerialer og regnvandsafledning – LEGO Campus er et fantastisk byggeri.

Carlsberg halverer vandforbruget på Fredericia Bryggeri

NIRAS spiller en afgørende rolle i et nyt vandprojekt, der gør det muligt for Carlsbergs bryggeri i Fredericia at genbruge 90 % af sit procesvand og skære halvdelen af det generelle vandforbrug.

Rent drikkevand til 330.000 mennesker i Sydsudan

NIRAS har stået for vandprojektet ’Water for Eastern Equatoria’, som har bidraget til den bæredygtige udvikling i Sydsudan både økonomisk, socialt og i forhold til klimatilpasning.

Vi udvikler SDG-værktøjer, så du kan realisere dit bæredygtige potentiale

SDG-Værktøjer

Fra vision til fremskridt

Sæt mål, kom i gang og mål dine bæredygtige fremskridt I alle typer virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder er der et stort ønske om at investere i bæredygtige løsninger. Derfor har NIRAS udviklet en række SDG-værktøjer, som kan hjælpe vores kunder med at finde de bæredygtige løsninger, der bedst kan imødekomme FN’s 17 verdensmål. Læs mere her, og prøv dem gratis.

Bæredygtighed i NIRAS

Vores klimaregnskab

Siden 2013 har vi omhyggeligt dokumenteret mængden af drivhusgasser udledt gennem NIRAS’ aktiviteter og udgivet dem i vores klimaregnskab. I det seneste regnskab har vi reduceret vores klimaaftryk per fuldtidsmedarbejder med 15 %.

Ph.d-projekt guider bygge-sektoren mod bæredygtighed

Civilingeniør og ph.d.-studerende, Mia Heide, undersøger i samarbejde med NIRAS og DTU, hvordan byggesektoren kan kvantificere og dokumentere bygningers levetid i forhold til SDG’erne i en absolut kontekst.

Vores egne bæredygtige initiativer

Se et udvalg af vores initiativer, og hvordan de har reduceret vores klimaaftryk lokalt.