Sustain Header

Realising your sustainable potential

Vi gør det nemt at gøre det grønt. Du får løsninger, der både holder i dag - og bidrager bæredygtigt til i morgen.

Bæredygtige fremskridt sker med tværfagligt fokus

NIRAS’ nye podcast ’Den Grønne Sofa’

I "Den Grønne Sofa" diskuterer vi forskellige emner relateret til bæredygtighed. Vores værter, Jens Priergaard (VP i NIRAS) og Mia Heide (ph.d.-studerende og bæredygtighedsekspert), inviterer en række gæster ind til en snak i sofaen om alt fra biodiversitet og cirkulær økonomi til greenwashing, SDG'er, livscyklusanalyse og meget mere.

Bæredygtighedsnetværk

Som en vigtig del af NIRAS’ bæredygtighedsstrategi har vi etableret et bæredygtighedsnetværk med relevante eksperter på tværs af hele NIRAS. 

Her har eksperterne mulighed for at dele den viden, de hver især tilegner sig. De kan inspirere hinanden og derefter sikre, at viden bringes tilbage i deres enheder. Tanken er at styrke arbejdet med bæredygtighed på tværs af hele NIRAS. 

Du kan møde vores bæredygtighedseksperter i de små videoer herunder, hvor de bl.a. fortæller om, hvad netop deres arbejde med bæredygtighed indebærer og hvordan de ønsker at gøre en forskel inden for deres ekspertiseområde. 

Jette Karstoft

Jette er markedschef for bæredygtighed i Miljø Vest i Aarhus. Hun brænder for bæredygtighed og har et særligt fokus på anvendelsen af overskudsjord fra bygge- og anlægsprojekter.

Rasmus Lie Nielsen

Rasmus er projektleder inden for industrimiljø i Aalborg. Ud over at lave livscyklusanalyser, hjælper han med formidlingen af kundernes bæredygtighedsindsats, EU-taksonomi og meget andet.

Søren Nøhr Bak

Søren er ekspertisechef inden for vand, og arbejdet med bæredygtige projekter spiller en stor rolle. Blandt andet har arbejdet med at nedbringe Carlsbergs vandforbrug på deres bryggeri i Fredericia.

Digitale værktøjer fra vision til handling

Mange virksomheder, organisationer og offentlige institutioner ønsker at prioritere bæredygtige løsninger og arbejde med FN's Verdensmål. Men det er en kendsgerning, at det kan være en udfordring at omsætte ønsket til konkret handling. 

NIRAS har udviklet og testet en række værktøjer, der understøtter dette vigtige arbejde og gør bæredygtighed målbar i alle tænkelige projekter inden for offentlige institutioner, industri, sundhedspleje, forsyning, transport og byggeri. 

Vil du vide mere?

Markus Davelid

Markus Davelid

Executive Vice President

Stockholm, Sweden

+46 70 543 25 21

Se også: