Arrangement

Gå-hjem-møde i Allerød med den frivillige organisation Mentorbarn

Mentorbarn

Vidste du, at over 4.000 danske børn bor på børnehjem? Vidste du også, at mange af os kan gøre en stor forskel for dem? Deltag i dette arrangement og bliv klogere på mentorbarns arbejde og hvordan du kan hjælpe. Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Adresse: Sortemosevej 19-21, 3450 Lillerød (AUDITORIET)

Dato: 22. marts 15.30 - 17.00

I NIRAS vil vi gerne være en aktiv del af samfundet og tage ansvar. Et vigtigt område er udsatte børn og unge, hvor vi har en tæt dialog med Mentorbarn, en NGO der arbejder med at skabe bedre forhold for udsatte børn og unge i Danmark.

Hvad er Mentorbarn?
I Danmark bor flere end 4.000 børn på børnehjem. Det er børn, der ikke oplever at være en del af en familie og hvis hverdagsliv foregår i en institution fremfor i et hjem. Derfor findes Mentorbarn. Mentorbarn er en frivillig organisation, der hjælper udsatte børn med at få kontakt til almindelige familier – mentorfamilier.

En mentorfamilie er et frivilligt, omsorgsfuldt og forpligtende fællesskab, hvor børnene får mulighed for at opleve, hvordan man som familie løfter dagligdagens opgaver og får klaret lektierne, madpakkerne og fritidsinteresserne.  Som mentorfamilie skal man derfor ikke lave om på hverdagen eller tage særlige hensyn. Tvært i mod skal man invitere barnet ind som en naturlig del af hverdagslivet og vise overskud, omsorg og nærvær.  

Deltag i arrangementet og bliv endnu klogere på, hvordan du kan være med til at gøre en forskel. Til arrangementet vil du få mulighed for at stille spørgsmål og møde Mentorbarns stifter, Ditte Reedtz.

Arrangementet er gratis og åbent for alle interesserede. Du behøver altså ikke være ansat i NIRAS for at deltage.

Vi vil servere kaffe og kage så tilmelding er nødvendig.

”En mentorfamilie er et frivilligt, omsorgsfuldt og forpligtende fællesskab, hvor børnene får mulighed for at opleve, hvordan man som familie løfter dagligdagens opgaver og får klaret lektierne, madpakkerne og fritidsinteresserne.”

Mentorbarn.dk

Tilmeld dig her

Vil du vide mere?

Anne Dalegaard Have

Anne Dalegaard Have

Executive Assistant & Office Manager

Aarhus, Denmark

+45 8732 3288