Arrangement

Miljølovgivningskonferencen 2023 - Få rabat med NIRAS

Miljoelovgivning

Få opdatering og overblik over den seneste udvikling inden for miljøjura, herunder en gennemgang af nyeste domme og afgørelser samt status på revisionen af IE-direktivet. NIRAS er samarbejdspartner for dette arrangement og vi kan derfor tilbyde dig 15% rabat på den aktuelle pris. Brug koden: NIRAS15%. Bemærk at prisen stiger 27 januar og igen 24. februar.

Adresse: Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Dato: 08. marts 12.00 - 09. marts 12.00

Arrangør: Insight Events

Arrangementstype: Konference

Om konferencen

På konferencen Miljølovgivning får du en opdatering og overblik over den seneste udvikling inden for miljøjuraen, herunder en gennemgang af nyeste domme og afgørelser samt status på revisionen af IE-direktivet (industrielle emissioner).

Der vil være et særligt tema vedrørende håndteringen af klimapåvirkninger og lignende emissioner i forbindelse med godkendelsen af planer og projekter. Der vil også være fokus på godkendelsesproceduren i forbindelse med virksomheders omstilling af energikilde.

Som noget nyt kan du på konferencen Miljølovgivning også høre en spændende paneldebat med fokus på miljø, klima, grøn energi, og hvorvidt disse hensyn er modsatrettede. Specialisterne tager udgangspunkt i konkrete cases og udfordringer på området. Du vil herefter have mulighed for at spørge eksperterne til råds i forhold til de mulige miljøjuridiske og tekniske problemstillinger, du står i lige nu.

Du får blandt andet sat fokus på:

  • Klima i miljøvurdering
  • Praktisk gennemførsel af støjmålinger
  • VE-direktivet efter REPower EU-planen
  • Skift af energikilde
  • IE-direktivet
  • Klimapåvirkninger i forhold til medlemsvirksomhederne
  • Nævnet og seneste praksis
  • Skiftet fra gas til olie
  • Det er en af årets vigtigste konferencer inden for miljø, klima og energi. Vi samler talere og specialister, der i løbet af 2 intense dage på Miljølovgivning giver dig en faglig opdatering med spændende indlæg, erfaringer, input og debatter. På konferencen har du ligeledes mulighed for erfaringsudveksling og netværke med centrale aktører på det miljøretlige område.

Læs mere og tilmeld dig på: https://insightevents.dk/event/miljoelovgivning/ Husk at bruge koden: NIRAS15%