Development Consulting Wave

Udviklingsbistand

Vi arbejder på tværs af en bred vifte af områder - som energi, vand, fondsforvaltning og udvikling af økonomi og landdistrikter – for at skabe bæredygtige løsninger for en bedre, mere lige og stabil verden.

I 2015 vedtog FN 2030-dagsordenen og de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling for at sætte en stopper for ekstrem fattigdom, redde planeten og opbygge en fredelig verden. Selvom der er gjort store fremskridt på mange områder, er der brug for ambitiøse og helhedsorienterede tiltag for at nå målene og tackle verdens største udfordringer, især når det kommer til klimaforandringer og ulighed.  

Siden vi underskrev vores første kontrakt om udviklingssamarbejde for omkring50 år siden, har NIRAS leveret skræddersyede, innovative, værdiskabende og resultatorienterede løsninger, der gør det muligt for vores kunder og partnere at nå deres mål. Vi bestræber os på at yde støtte, der skaber positive forandringer, håndtere de grundlæggende årsager, skabe større effekt gennem fleksible projekter og opnå resultater inden for verdensmålene.  

Som anerkendt af Verdensmålene kræver det integrerede, helhedsorienterede løsninger på tværs af sektorer at opbygge fremtidens bæredygtige samfund.

Som en vidensdrevet virksomhed leverer vi omfattende ekspertise, politisk rådgivning og resultatbaseret ledelse til store, komplekse projekter samtidig med, at vi integrerer økonomisk, social og teknisk videnskab i bæredygtige løsninger  en række områder. Det gør vi i samarbejde med vores landekontorer i 30 lande og vores omfattende netværk af eksperter for at sikre en resultatorienteret tilgang. 

NIRAS Development Consulting administrerer i øjeblikket en stor portefølje af projekter i hele Afrika med en række kunder, primært internationale hjælpeorganisationer som DANIDA, FCDO, GIZ, EU, KfW, MFA Finland, SIDA, World Bank. Kundeekspertise koordineres af flere key account managers.  

Vi har de højeste etiske standarder med os, uanset hvor vi arbejder - om det så er skrøbelige, post-konflikt, mindst udviklede, nye eller mellemindkomst-økonomier. For os er det vigtigt at dele, lære fra og opbygge viden gennem de projekter, vi faciliterer. Vi er stolte af vores bidrag til udviklingen af bæredygtige løsninger, men vi har altid en ambition om at yde mere. Vi bestræber os konstant på at demonstrere, hvordan projekter kan skaleres op eller overføres til andre markeder og fortsætte med at introducere nye tjenester, værktøjer og tilgange til gavn for vores kunder og de samfund, vi opererer i.  

Din samarbejdspartner til at opbygge bæredygtige samfund rundt omkring i verden

Ydelser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan vi støtter vores kunder i at udvikle bæredygtige løsninger rundt omkring i verden.

Vil du vide mere?

Markus Davelid

Markus Davelid

Executive Vice President

Stockholm, Sweden

+46 8 503 844 05

Tor Lundström

Tor Lundström

Vice President, Business Unit

Stockholm, Sweden

+46 8 545 533 17

Anne Vest Andersen

Anne Vest Andersen

Vice Forretningschef

København, Denmark

+45 4810 4617