Development Consulting Wave

Udviklingsbistand

Vi arbejder på tværs af en bred vifte af områder - som energi, vand, fondsforvaltning og udvikling af økonomi og landdistrikter – for at skabe bæredygtige løsninger for en bedre, mere lige og stabil verden.

I 2015 vedtog FN 2030-dagsordenen og 17 verdensmål for bæredygtig udvikling for at sætte en stopper for ekstrem fattigdom, redde planeten og opbygge en fredelig verden. Selvom der er gjort store fremskridt på mange områder, er der brug for ambitiøse og helhedsorienterede tiltag for at nå målene og takle verdens største udfordringer, især når det kommer til klimaforandringer og ulighed.  

Siden vi underskrev vores første kontrakt om udviklingssamarbejde for omkring 50 år siden, har NIRAS leveret skræddersyede, innovative, værdiskabende og resultatorienterede løsninger, der gør det muligt for vores kunder og partnere at nå deres mål. Vi bestræber os på at yde støtte, der skaber positive forandringer og større effekt gennem projekter for at opnå resultater inden for verdensmålene.  

Som anerkendt af Verdensmålene kræver det integrerede, helhedsorienterede løsninger på tværs af sektorer at opbygge fremtidens bæredygtige samfund.

Vi håndterer komplekse projekter samtidig med, at vi integrerer økonomisk, social og teknisk videnskab i bæredygtige løsninger  en række områder. Det gør vi i samarbejde med vores landekontorer i 30 lande og vores omfattende netværk af eksperter for at sikre en resultatorienteret tilgang. 

NIRAS Development Consulting administrerer i øjeblikket en stor portefølje af projekter i hele Afrika med en række kunder, primært internationale hjælpeorganisationer som DANIDA, FCDO, GIZ, EU, KfW, MFA Finland, SIDA, World Bank. Kundeekspertise koordineres af flere key account managers.  

I vores arbejde er det vigtigt for os at dele, lære og opbygge viden gennem de projekter, vi faciliterer. Vi er stolte af vores bidrag til udviklingen af bæredygtige løsninger, men vi har altid en ambition om at yde mere. Vi bestræber os på løbende at introducere nye ydelser, værktøjer og tilgange til gavn for vores kunder og de samfund, vi opererer i.  

Din samarbejdspartner til at opbygge bæredygtige samfund rundt omkring i verden

Ydelser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan vi støtter vores kunder i at udvikle bæredygtige løsninger rundt omkring i verden.

Vil du vide mere?

Markus Davelid

Markus Davelid

Executive Vice President

Stockholm, Sweden

+46 70 543 25 21

Tor Lundström

Tor Lundström

Senior Vice President

Stockholm, Sweden

+46 8 545 533 17

Anne Vest Andersen

Anne Vest Andersen

Forretningsdirektør

København, Denmark

+45 4810 4617