Water For Development

Vand til samfundsudvikling

Vi benytter afprøvede, innovative løsninger og værktøjer for altid at være et skridt foran i vores vandsektorprojekter.

Adgang til sikkert drikkevand, til en overkommelig pris, er en rettighed, der er afgørende for udvikling og bekæmpelse af fattigdom. Uden pålidelig adgang til vand, kan landbrugsproduktionen ikke møde behovet fra den voksende befolkning. Rent vand er en forudsætning for offentlig sundhed. Den stadigt voksende udvinding af naturlige ressourcer for menneskelig aktivitet må balanceres med naturens egne behov. På grund af stigende vandstress og knaphed, voksende variationer og usikkerhed i vejrmønstre, forringelse af vandkvaliteten, vandtab på grund af aldrende infrastruktur og dårlig forvaltning af vand, er der et presserende behov for innovative løsninger.  

I NIRAS har vi en integreret og helhedsorienteret tilgang til vandforvaltning, adgang og til brug af indenlandske eller indkomstskabende brug. Vores ekspertise dækker over alle nødvendige aspekter af planlægning, design og gennemførelse af vandrelaterede projekter på en række områder. Vores team af specialister består af både biologer, klimaforkæmpere, geologer, samfundsøkonomer og finansielle og institutionelle fagfolk.  

NIRAS har i dag over 250 interne vandeksperter, der samarbejder med flere end 500 eksterne vandsektorspecialister om at gennemføre projekter vandsektorprojekter over hele kloden.

Vores arbejde med vandressourcer er tæt integreret med andre fagområder. NIRAS har et bredt spektrum af eksperter fra forskellige discipliner, bl.a. transnational forvaltning af vandressourcer.  

Tilpasning til ekstreme vejrforhold og uforudsigelighed kræver også teknisk ekspertise og avancerede teknologier, der er specifikke for det miljø, hvor de skal anvendes. 

Vi anvender afprøvede og innovative metoder, og vi er afhængige af den erfaring, vi har opnået på en lang række vandrelaterede opgaver over hele kloden i:

  • Vandforsyning i landdistrikterne 
  • Vandforsyning i byerne
  • Spildevandsforvaltning 
  • Integreret vandressourceforvaltning 
  • Træning/kapacitetsopbygning  
  • Klimaforandring og katastroferisikostyring 

 

Hvordan NIRAS bidrager til SDG 6

Din partner i forvaltning af rent vand

Vil du vide mere?

Claes Clifford

Claes Clifford

International Technical Director Infrastructure (

København, Denmark

+45 2920 7489

Relaterede ydelser