Data & Software Services

Vi har mere end 25 års erfaring med at udvikle digitale løsninger, der sparer tid i hverdagen og penge på bundlinjen, for virksomheder, kommuner og forsyningsselskaber.

NIRAS arbejder med software udvikling, machine learning & data science, visualisering, GIS, IoT og automation for blandt andet forsyninger, kommuner, private industrier og mange andre forretningsområder. Vi tilbyder en unik kombination af markedsledende systemer og rådgivning fra eksperter med indsigt i netop din branche. Vi er kendt for vores ekspertise og store erfaring samt en styrke af kompetente medarbejdere. Med egen research & development, teknologi, softwareudviklere, specialister og support er vi en solid partner til at løse dine digitale udfordringer.
Man smiling at his desk. Christian Wordenskjold Nørregaard (CWN)

Velkommen til Data & Software Services

NIRAS tilbyder en unik kombination af digitale ydelser og software samt rådgivning med branchekendskab. Vi bringer dine data i spil og omsætter dem til brugbar viden.

Rådgivning

Vi hjælper dig med at skabe sammenhæng imellem dit it-system og dine data med kobling til data science samt industri 4.0-teknologier. Ofte er svaret på en udfordring, du har i hverdagen, nemlig at finde i dine data.

Support

Vi hjælper dig hele vejen rundt, så du altid holder åbent i din forretning.

indsigt

Da machine learning blev hvermandseje

Digitaliseringsbølgen medfører en demokratisering af avancerede teknologier, som for eksempel betyder, at machine learning flytter ind overalt.

Nyhed

Digital understøttelse af separatkloakering

Separatkloakering i Aalborg understøttes med en digital løsning – minkloak.dk.

nyhed

Borgere indsamler data med løsningen vandkortet.dk

I Kærby går borgerinddragelse og intelligent brug af data hånd i hånd. I et nyt projekt hjælper beboere nemlig med at indsamle data om højtstående grundvand.

Projekt

Machine Learning løfter beregninger om grundvand

Erhvervs-ph.d.-studerende i NIRAS skal optimere brugen af grundvandsberegninger via Machine Learning. Målet er at skabe et digitalt værktøj, der kan lave lynhurtige beregninger.

mød en medarbejder

Bannerfører for digitalisering

NIRAS er i gang med en altomfattende digitaliseringsrejse. Torben Bach har som afdelingsleder en nøglerolle i processen.

Man standing among reeds. Carsten Bjørn (CAB)
Case

Intelligente vandstandsmålinger sparer tid og giver overblik

Danmarks næststørste vand- og spildevandsselskab NOVAFOS bruger i et innovativt projekt i Nordsjælland en teknologi, som giver nye muligheder for at overvåge vandstanden online.