Data & Software Services

Vi har mere end 25 års erfaring med at udvikle digitale løsninger, der sparer tid i hverdagen og penge på bundlinjen, for virksomheder, kommuner og forsyningsselskaber.

NIRAS arbejder med software udvikling, machine learning & data science, visualisering, GIS, IoT og automation for blandt andet forsyninger, kommuner, private industrier og mange andre forretningsområder. Vi tilbyder en unik kombination af markedsledende systemer og rådgivning fra eksperter med indsigt i netop din branche. Vi er kendt for vores ekspertise og store erfaring samt en styrke af kompetente medarbejdere. Med egen research & development, teknologi, softwareudviklere, specialister og support er vi en solid partner til at løse dine digitale udfordringer.
Man smiling at his desk. Christian Wordenskjold Nørregaard (CWN)

Velkommen til Data & Software Services

NIRAS tilbyder en unik kombination af digitale ydelser og software samt rådgivning med branchekendskab. Vi bringer dine data i spil og omsætter dem til brugbar viden.

Rådgivning

Vi hjælper dig med at skabe sammenhæng imellem dit it-system og dine data med kobling til data science samt industri 4.0-teknologier. Ofte er svaret på en udfordring, du har i hverdagen, nemlig at finde i dine data.

Support

Vi hjælper dig hele vejen rundt, så du altid holder åbent i din forretning.

Mød en medarbejder

Softwareudvikler sørger for sikkert ledningsarbejde

Hvor kan man grave uden risiko for at ramme eksisterende rør- og forsyningsledninger? Det har softwareudvikler Jacob Christiansen helt styr på, fordi han udvikler og designer løsningen LUCRATIVE, som laver visuelle planer over ledninger i jorden.

Projekt

Machine Learning løfter beregninger om grundvand

Erhvervs-ph.d.-studerende i NIRAS skal optimere brugen af grundvandsberegninger via Machine Learning. Målet er at skabe et digitalt værktøj, der kan lave lynhurtige beregninger.

Man standing among reeds. Carsten Bjørn (CAB)
Case

Intelligente vandstandsmålinger sparer tid og giver overblik

Danmarks næststørste vand- og spildevandsselskab NOVAFOS bruger i et innovativt projekt i Nordsjælland en teknologi, som giver nye muligheder for at overvåge vandstanden online.

Gratis webinar

Kære ledningsejere: NIRAS får dig i mål med LER 2.0

Deltag i dette gratis webinar, hvor vores eksperter fortæller om de mange muligheder, NIRAS tilbyder ledningsejere for at nå i mål med LER 2.0 - alt sammen set ud fra dine behov.