Sådan får du indsigt i dine data med dashboards fra Power BI

Img 0748

I Kærby går borgerinddragelse og intelligent brug af data hånd i hånd. I et nyt projekt hjælper beboere nemlig med at indsamle data om højtstående grundvand og skabe nye indsigter.

18. januar, 2021

I NIRAS’ Data Science-afdeling udvikler vi blandt andet dashboards i Power BI til vores kunder og os selv. Udviklingen af et dashboard er typisk drevet af et behov eller ønske om dybere indsigt i data, der ellers kan virke uoverskuelige.

Men god datavisualisering og robust opbygning af den underliggende datamodel er kun halvdelen af løsningen. Indsigterne kommer først, når det er sikret, at domæneviden bliver udnyttet optimalt.

Vores data scientists arbejder derfor tæt sammen med vores faglige domæneeksperter for at skabe den fornødne indsigt igennem intuitive og flotte løsninger.

Der viser sig dog at være områder, hvor vores datanørder formår at løbe med hele opgaven selv – når de visualiserer data, hvor de selv er domæneeksperter.

Dette er tilfældet i eksemplet herunder, hvor Torben Kirk Wolf, som er afdelingsleder for Data Science i NIRAS, har udviklet et dashboard, der viser elforbruget i hans eget hjem.

Kunne du bruge en snak om at få dine data vist i et dashboard, så er Torben altid klar på en kop (virtuel) kaffe. Du kan finde hans kontaktinformationer i højre side.

Se videoen

Vil du vide mere?

Torben Kirk Wolf

Torben Kirk Wolf

Chefkonsulent, Data Science

Allerød, Denmark

+45 2960 2666

Se også: