Office Daily Life Vilde Asnes Birkeland Vbir Ns 08736 Jpg S

Data & Software Services

Vi har mere end 25 års erfaring med at udvikle digitale løsninger, der sparer tid i hverdagen og penge på bundlinjen, for virksomheder, kommuner og forsyningsselskaber.

NIRAS arbejder med softwareudvikling, machine learning og data science, visualisering, GIS, IoT samt automation for blandt andet forsyninger, kommuner, private industrier og mange andre forretningsområder.

Vi tilbyder en unik kombination af markedsledende systemer og rådgivning fra eksperter med indsigt i netop din branche. Vi er kendt for vores ekspertise og store erfaring samt en styrke af kompetente medarbejdere. Med egen research & development, teknologi, softwareudviklere, specialister og support er vi en solid partner til at løse dine digitale udfordringer.

Digitalisering med ingeniørfaglighed

NIRAS har en lang historie som et rådgivende ingeniørhus. Men faktisk har vi også mere end 25 års erfaring som leverandør af digitale ydelser og softwareløsninger. Det særlige ved vores løsninger er, at vores mange softwareudviklere, programmører, it-projektledere og data science-konsulenter etc. har en bred organisation af 2.400 ingeniører i ryggen. Derfor kan vi let kombinere teknikerens it-faglighed med ingeniørens ekspertviden inden for eksempelvis byggeri, forsyning, miljø, industri, offentlig forvaltning og meget andet. Det betyder, at NIRAS’ digitale ydelser altid er udviklet i et tæt samarbejde mellem kunden, teknikeren og fageksperten. Og det kan vores kunder mærke.

Når man identificerer en udfordring, et problem eller et potentiale i sin forretning, er det ikke altid, at det til at begynde med står klart, at svaret kan være en digital løsning eller et softwareprodukt. Udgangspunktet kan være krav om effektiviseringer, knaphed på tilgængelige ressourcer, forandringer i forudsætninger eller et ønske om hurtigere og mere personlig service. Vores erfaring gennem 25 år er, at rigtig ofte giver digitalisering svaret. Det kan for eksempel være i form af analyse og visualisering af din forretnings data. Det kan være igennem automatisering af processer. Eller måske er svaret en ny, skræddersyet softwareløsning.

Sammen finder vi løsningen

Uanset hvad din udfordring og dit faglige udgangspunkt er, så har vi kompetente og erfarne specialister på området, som kender til dit fagområde og kan rådgive dig i dine digitale beslutninger. Hvad enten svaret på din udfordring er softwareudvikling, machine learning, dataanalyse og -visualisering, en GIS-løsning, IoT, automation – eller bare et godt råd.

Så finder vi svaret sammen med dig.

Vi rådgiver inden for

Vores produkter

Support

Vi hjælper dig hele vejen rundt, så du altid holder åbent i din forretning.

Vil du høre mere?

Torben Bach

Torben Bach

Afdelingsleder: Data & Software

Aarhus, Denmark

+45 6026 1883

Christian Holmegaard Mossing

Christian Holmegaard Mossing

Allerød, Denmark

+45 4030 0469