Design And Specification Of Process Supplies

Industri- og forsyningsbyggeri

Brug vores erfaringer og ekspertiser til at nå sikkert i mål med dit industri- og forsyningsbyggeri.

NIRAS tilbyder specialistydelser inden for industrier som f.eks. lægemidler, fødevareforarbejdning og fødevareingredienser samt fremstillings- og procesindustri samt varetager bygherrens behov i alle design- og projekteringsfaser.

Står I foran et nybyggeri eller skal I renovere en eksisterende bygning, har vi erfaringen og forstår de specifikke produktionsprocesser, som vi designer bygningerne til.

Velfungerende industri- og forsyningsbyggerier stiller store krav til en lang række faktorer, som alle skal tilgodeses bedst muligt, hvad enten det er ejerens, produktionsmedarbejdernes eller driftens synspunkter.

Vi forstår, at det er produktionen, der er vigtig, og det er den, vi som rådgiver og sparringspartner skal understøtte med bygninger og tilhørende forsyninger.

Komplet rådgivning

Vi har omfattende erfaring med proces- og industrielle projekter og tilbyder rådgivning i alle faser af projekterne herunder projektledelse, planlægning, for- og detailprojektering, udførelse, testning, idriftsættelse og -optimering.

Vores branchespecifikke ydelser omfatter udover de traditionelle fagdiscipliner: IT og automatisering, industrielle røranlæg - både sort stål og rustfrit stål - elektricitetsforsyning, sikring og overvågning, procesanlæg og industrielle køleanlæg.

Vi benytter integreret 3D-projektering i alle vores projekter for alle discipliner. Herved opnår vi gode, koordinerede projekter, som sikrer bygbarhed og samspil med produktionsudstyret.

Samtidig er det vigtigt, at driftspersonalet efterfølgende kan drive bygningerne energieffektivitet og omkostningsbevidst. Dette sikrer vi gennem dialog blandt andet med afsæt i vores 3D-modeller.  

Topmoderne industri- og forsyningsbyggeri over hele Danmark

Vi har en lang referenceliste som anerkendt rådgiver inden for design- og bygningsprojektering samt som bygherrerådgiver på industri- og forsyningsbyggeri over hele Danmark. Vi er rådgiver på topmoderne industri- og forsyningsbyggeri hvert år, og alle erfaringer kommer til hver en tid vores kunder til gode.

Bæredygtige løsninger

Mange nye industri- og forsyningsbyggeri har ønsker om og stiller krav til energibevidste og bæredygtige løsninger med tilhørende certificeringer. Vi sikrer de bedste bæredygtige løsninger, og at du får din certificering i hus.

Ydelser inden for industri- og forsyningsbyggeri 

Vil du vide mere?

Jacob Augustinus Bagger

Jacob Augustinus Bagger

Markedsdirektør

Odense, Denmark

+45 2019 8775

Flemming Mogensen

Flemming Mogensen

Forretningschef

Aalborg, Denmark

+45 9630 6482

Sophus Hedegaard Johannesen

Sophus Hedegaard Johannesen

Markedschef

Allerød, Denmark

+45 2920 7474

Jan Østergaard Nielsen

Jan Østergaard Nielsen

Forretningschef

Aarhus, Denmark

+45 3084 3673

Se også: