Musikkens Hus Aalborg NS 07176 1920

Kulturbyggeri

Brug vores erfaringer og ekspertiser til at nå sikkert i mål med dit kulturbyggeri.

Vi har en lang referenceliste som anerkendt rådgiver inden for design- og bygningsprojektering samt som bygherrerådgiver på kulturbyggerier over hele Danmark. Vi er kontinuert rådgiver på topmoderne kulturbyggeri, og vores erfaringer kommer til hver en tid vores kunder til gode.

Velfungerende kulturbyggeri stiller store krav til en lang række faktorer som fx energieffektivitet og indeklima, lys, akustik, tilgængelighed, sikring, brandsikkerhed, brugerinddragelse og IT-infrastruktur – og det er blot nogle af de ydelser, som NIRAS tilbyder inden for rådgivning om kulturbyggeri.

Mange nye kulturbyggerier og -renoveringer stiller også krav til energibevidste og bæredygtige løsninger og certificeringer. Vi sikrer de bedste bæredygtige løsninger i samarbejde med vores kunder og styrer processen fra start til slut.

Innovative løsninger og god byggeskik

Vores rådgivning handler om at etablere de bedste bygninger igennem en god proces med brugere og bygherre. Dette gør vi ved at lytte, kommunikere, dokumentere og transformere brugeres ønsker og visioner over i det konkrete byggeprojekt samtidig med, at vi sikrer innovative løsninger, god kvalitet, robust tidsplanlægning og fornuftig anlægsøkonomi i projektet.

Koncertsale, museer og multifunktionelle bygninger

NIRAS har designet en række kulturbyggerier lige fra koncertsale over museer til multifunktionelle bygninger, som rummer flere formål på én gang. Det stiller særlige krav til arkitektur, lys, akustik, ventilation mv.

Vi har eksperter inden for alle ingeniørdiscipliner i NIRAS og kan varetage hele designprocessen og alle projektfaser og dermed skabe den bedste helhedsløsning.

Vi har ligeledes meget omfattende erfaring med bygherrerådgivning for kulturbyggeri.

Dialog er en vigtig metode, når vi udvikler rammerne for kultur- og fritidslivet. Derfor ser vi altid på brugernes og bygherrens behov, og vi er vant til at indgå i intensive arbejdsprocesser med personalegrupper, styregrupper mv.

Ydelser inden for kulturbyggeri 

Vil du vide mere?

Andrew Ferguson Dunn

Andrew Ferguson Dunn

Regionsdirektør

Aarhus, Denmark

+45 3016 9262

Flemming Mogensen

Flemming Mogensen

Forretningsdirektør

Aalborg, Denmark

+45 2373 9680

Jan Østergaard Nielsen

Jan Østergaard Nielsen

Forretningsdirektør

Aarhus, Denmark

+45 3084 3673

Kirsten Engholm Henriksen

Kirsten Engholm Henriksen

Forretningsdirektør

Allerød, Denmark

+45 4020 3246

Se også: