Handicaporganisationernes Hus By Night NS 07515 1920

Bæredygtighed i byggeriet

Vi rådgiver dig i, hvordan du bedst realiserer dit byggeris bæredygtige potentiale og/ eller opnår en certificering

For os er det ikke kun vigtigt at gøre noget – det er vigtigt at gøre det rigtige.

Derfor søger vi konstant ny viden, forbedrer vores kompetencer og tager initiativer til faglige netværk, partnerskaber og samarbejder.

Vores mere end 700 rådgivere inden for byggeri baner hver dag vejen for innovative løsninger, og sammen med kunden realiserer vi de bæredygtige løsninger i projekter og byggerier.

Med udgangspunkt i begrebet absolut bæredygtighed, arbejder vi mod at skabe rammerne omkring et samfund, der respekterer de planetære grænser. Vores metier er det byggede miljø, og vi er allerede i gang – de kommende års udvikling er både kritisk, spændende og udfordrende.

Vi arbejder tæt sammen med vores øvrige 1600 rådgivere, der dagligt rådgiver om bæredygtighed inden for deres felter som eksempelvis miljø, klima, materialer og infrastruktur.

Fremtidens løsninger skal være mere bæredygtige. Vi oplever heldigvis, at vores kunder træffer beslutninger med både hjertet, hjernen og pengepungen. Som rådgivere kan vi indfri og forstå alle tre parametre, når vi samarbejder for at finde mere bæredygtige løsninger til fremtidens byggerier.

Ydelser inden for bæredygtigt byggeri

Værktøjer

Vil du vide mere?

Flemming Kristian Kristensen

Flemming Kristian Kristensen

Afdelingschef

Aarhus, Denmark

+45 2761 8590

Peter Noyé

Peter Noyé

Ekspertisedirektør Bæredygtighed, Energi og Indekl

Allerød, Denmark

+45 2823 8244

Claus Topp

Claus Topp

Afdelingschef

Aalborg, Denmark

+45 2469 0629

Se også: