Baeredygtig Turisme

Bæredygtig turisme

Vi hjælper turismebranchen med at blive mere bæredygtig.

Turisme udgør et af Danmarks største erhverv med en betydelig omsætning. Der er høje ambitioner i Danmark, når vi taler turisme, og vi har et stort potentiale til at blive en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer kombineret med vækst.

Vi tilbyder virksomheder rådgivning inden for opgaver relateret til planlægning, byggeri, certificering, fødevarer, byudvikling, infrastruktur, miljø og biodiversitet. Vores udgangspunkt er at arbejde tværfagligt og kombinere vores kompetencer og erfaringer.

Vores dygtige rådgivere er specialister i at skabe skræddersyede løsninger, uanset om opgaven er lille eller stor, handler om by eller land, strategier og planer eller kræver helt konkrete løsninger.  

Fremtidens turisme skal være bæredygtig 

Med kommende EU rapporteringskrav (CSRD og EU Taksonomien) bliver det nødvendigt for turistvirksomhederne at dokumentere deres aktiviteters bæredygtighed.

I NIRAS rådgiver vi bl.a. i, hvordan natur- og outdoorturisme kan udvikles i balance mellem naturbeskyttelse og naturbenyttelse.

Bæredygtig turisme: 

Turisme der ikke påvirker natur og kultur negativt. Økoturisme er opstået som et modsvar til masseturismen, der ikke forholder sig til økologiske eller samfundsmæssige konsekvenser.

Turisme i Danmark

Invitation til sommerseminar torsdag d. 16. maj 2024.

Eksempler på NIRAS rådgivning indenfor turisme: 

Se eller gense vores 7 webinar om turisme:

Vil du vide mere om bæredygtig turisme?

Michael Møller

Michael Møller

Udviklingschef

Allerød, Denmark

+45 2960 0618

Rikke Gramstrup Jensen

Rikke Gramstrup Jensen

Afdelingschef

Aarhus, Denmark

+45 4299 5489

Søren Hageman Christensen

Søren Hageman Christensen

Regionsdirektør

Aalborg, Denmark

+45 2141 8305

Relaterede ydelser

Se også: