Copenhagen International School NS 07600 1920

Institutions- og uddannelsesbyggeri

Brug vores erfaringer og ekspertiser til at nå sikkert i mål med dit institutions- eller uddannelsesbyggeri.

Vi har en lang referenceliste som anerkendt rådgiver inden for design- og bygningsprojektering samt som bygherrerådgiver på institutions- og uddannelsesbyggeri over hele Danmark. Vi er rådgiver på topmoderne institutions- og uddannelsesbyggeri hvert år, og alle erfaringer kommer til en hver tid vores kunder til gode.

Står I foran et nybyggeri eller en renovering af det eksisterende byggeri, har vi erfaringen og forstår de udfordringer, der ligger i opgaven. Velfungerende institutions- og uddannelsesbyggeri stiller store krav til en lang række faktorer, som alle skal tilgodese bedst muligt, hvad enten det er ejerens, driftens eller brugerens synspunkt.

Vi har stor erfaring med at opfylde brugernes behov til de rette faciliteter ud fra en gensidig dialog og kan gennemføre projekterne uden større gene for den primære opgave – at undervise og forske.

Energibevidste og bæredygtige løsninger

Nye institutions- og uddannelsesbyggerier samt renoveringer stiller krav til energibevidste og bæredygtige løsninger. Vi sikrer gennem projektforløbet de mest bæredygtige løsninger, og hvis byggeriet skal krones med en certificering – sørger NIRAS også for at den kommer i hus.

Vi tænker i helheder og arbejder med temaer som indeklima, lys, akustik, tilgængelighed og brandsikkerhed for at optimere energieffektiviteten.

Sikrer innovative løsninger, god byggeskik og en fornuftig anlægsøkonomi

Vores rådgivning handler ikke alene om at etablere de bedste bygninger. Det handler i lige så høj grad om at kunne lytte, kommunikere, dokumentere og transformere brugeres ønsker og visioner over i det konkrete byggeprojekt samtidig med, at vi sikrer innovative løsninger, god byggeskik og fornuftig anlægsøkonomi i projektet.

Ydelser inden for institutions- og uddannelsesbyggeri 

Vil du vide mere?

Kirsten Engholm Henriksen

Kirsten Engholm Henriksen

Forretningsdirektør

Allerød, Denmark

+45 4020 3246

Michael Rasmussen

Michael Rasmussen

Forretningsdirektør

Allerød, Denmark

+45 2171 2316

Jan Østergaard Nielsen

Jan Østergaard Nielsen

Forretningsdirektør

Aarhus, Denmark

+45 3084 3673

Se også: