Boligbyggeri - NIRAS

Boligbyggeri

Brug vores erfaringer og ekspertiser til at nå sikkert i mål med dit boligbyggeri.

Klimaet i Danmark gør, at vi bruger 90 procent af vores liv inde i bygninger. Det er alfa og omega for mennesker at have et godt indeklima. Som rådgivere sikrer vi bygninger, der er sunde og rare at opholde sig i, samt understøtter de funktioner, de skal udfylde.

Vi har en lang referenceliste som anerkendt rådgiver inden for design- og bygningsprojektering samt som bygherrerådgiver på boligbyggeri over hele Danmark. Vi er rådgiver om store og små boligbyggerier hvert år både inden for renovering og nybyggeri.

Velfungerende boligbyggeri stiller store krav til en lang række faktorer som fx energieffektivitet, indeklima, lys, akustik, tilgængelighed, brandsikkerhed, brugerinddragelse, drift og IT-infrastruktur – og det er blot nogle af de ydelser, som NIRAS tilbyder inden for rådgivning om boligbyggeri.

Et vellykket boligbyggeri skal harmonere de arkitektoniske ambitioner med en geometri og løsninger som tilgodeser de tekniske og funktionelle krav samt rammerne for tid og økonomi. Bygbarheden i projekterne er en af nøglerne til succes. Vores kompetencer og erfaringer gør at når NIRAS er ingeniørrådgiver på et boligprojekt kommer fokus på bygbarheden med som en del af vores DNA og indtænkes fra de første streger.

Sikrer bæredygtige løsninger

Mange nye boligbyggerier og -renoveringer stiller også krav til energibevidste og bæredygtige løsninger og certificeringer. Vi sikrer de bedste bæredygtige løsninger, og at du får din certificering i hus.

Vores rådgivning handler ikke alene om at etablerer de teknisk set bedste bygninger. Det handler i lige så høj grad om at kunne lytte, kommunikere, dokumentere og transformere brugeres ønsker og visioner over i det konkrete byggeprojekt samtidig med, at vi sikrer innovative løsninger, god byggeskik og fornuftig anlægsøkonomi i projektet.

Ydelser inden for boligbyggeri

Vil du vide mere?

Kirsten Engholm Henriksen

Kirsten Engholm Henriksen

Forretningsdirektør

Allerød, Denmark

+45 4020 3246

Andrew Ferguson Dunn

Andrew Ferguson Dunn

Regionsdirektør

Aarhus, Denmark

+45 3016 9262

Flemming Mogensen

Flemming Mogensen

Forretningsdirektør

Aalborg, Denmark

+45 2373 9680

Anders Kirk Christoffersen

Anders Kirk Christoffersen

Forretningsdirektør

Allerød, Denmark

+45 2048 4750

Se også: