Den Groenne Sofa En Niras Podcast

NIRAS-podcast

Vi er glade for at præsentere NIRAS’ nye podcast ’Den Grønne Sofa’, hvor vi fortæller om de seneste nyheder og udviklinger inden for bæredygtighed og klimaspørgsmål. De første to afsnit lancerede vi mandag den 8. maj 2023.

Sæson 1

Den første sæson af ’Den Grønne Sofa’ er med værterne Jens Priergaard (VP i NIRAS) og Mia Heide (ph.d.-studerende og bæredygtighedsekspert). Fra biodiversitet og cirkulær økonomi til greenwashing, SDG'er og livscyklusanalyse inviterer de gæster til at diskutere forskellige emner relateret til bæredygtighed sammen med dem.

Podcasten er udviklet i et samarbejde mellem NIRAS Building og Group Communication. Idéen til en bæredygtighedspodcast kom oprindeligt fra Mia Heide i forbindelse med hendes erhvervs-ph.d., og ​​hun er en af ​​de væsentligste drivkræfter sammen med Global Comms.

”Da ph.d.-studerende er forpligtet til at formidle deres forskning til forskellige målgrupper og via forskellige medier, besluttede Jens og jeg at tage sagen alvorligt. Vi udvidede horisonten til at dække en række emner inden for bæredygtighed, som jeg beskæftigede mig med i løbet af mit studie. Og som prikken over i'et har vi også inviteret gæster, som jeg lærte at kende under ph.d.'en,” fortæller Mia.

”Lyt til podcasten, hvis du er nysgerrig på bæredygtighed. Vi tager lytterne med på en rejse, hvor vi udfolder begreber, som mange taler om, men måske ikke helt forstår meningen med. Vi fordyber os i udfordringer og dilemmaer, og samtidig giver vi gode råd i en munter stemning - for det er trods alt en sofachat,” siger hun.

Vil du vide mere?

Mia Heide

Mia Heide

PhD studerende

Allerød, Denmark

+45 4299 9261

Jens Priergaard Nielsen

Jens Priergaard Nielsen

Vice President

Allerød, Denmark

+45 2222 2142

Se også: