Den Grønne Sofa - NIRAS podcast

Den Grønne Sofa en NIRAS-podcast

Vi er glade for at præsentere NIRAS’ podcast ’Den Grønne Sofa’, hvor vi fortæller om de seneste nyheder og udviklinger inden for bæredygtighed og klimaspørgsmål. Den første sæson lancerede vi i maj 2023.

Sæson 2

Sæson 1

I "Den Grønne Sofa" diskuterer vi forskellige emner relateret til bæredygtighed. Vores værter, Jens Priergaard (VP i NIRAS) og Mia Heide (ph.d.-studerende og bæredygtighedsekspert), inviterer en række gæster ind til en snak i sofaen om alt fra biodiversitet og cirkulær økonomi til greenwashing, SDG'er, livscyklusanalyse og meget mere.

Podcasten er udviklet i et samarbejde mellem NIRAS Building og Group Communication. Idéen til en bæredygtighedspodcast kom oprindeligt fra Mia Heide i forbindelse med hendes erhvervs-ph.d., og ​​hun er en af ​​de væsentligste drivkræfter sammen med Global Comms.

”Da ph.d.-studerende er forpligtet til at formidle deres forskning til forskellige målgrupper og via forskellige medier, besluttede Jens og jeg at tage sagen alvorligt. Vi udvidede horisonten til at dække en række emner inden for bæredygtighed, som jeg beskæftigede mig med i løbet af mit studie. Og som prikken over i'et har vi også inviteret gæster, som jeg lærte at kende under ph.d.'en,” fortæller Mia.

”Lyt til podcasten, hvis du er nysgerrig på bæredygtighed. Vi tager lytterne med på en rejse, hvor vi udfolder begreber, som mange taler om, men måske ikke helt forstår meningen med. Vi fordyber os i udfordringer og dilemmaer, og samtidig giver vi gode råd i en munter stemning - for det er trods alt en sofachat,” siger hun.

Vil du vide mere?

Mia Heide

Mia Heide

Civilingeniør, Ph.d.

Allerød, Denmark

+45 4299 9261

Jens Priergaard Nielsen

Jens Priergaard Nielsen

Vice President

Allerød, Denmark

+45 2222 2142

Se også: