SDG Sustain

SDG Sustain Tool 1

Har du ambitioner om at være den bedste inden for din kategori og om at tage velovervejede beslutninger om værdikæder, planlægge en overgang mod cirkulær økonomi, øge dit brands værdi - eller blot at gøre det godt? Med NIRAS Sustain kan du kvantificere din virksomheds miljøpåvirkning.

NIRAS Sustain

NIRAS Sustain er et avanceret ledelses- og regnskabssystem, der kan beregne virksomheders miljøpåvirkninger gennem alle værdikæderne ved at sammenholde både tidligere og aktuelle data. Systemet bygger på lettilgængelige virksomhedsdata som fx alle data vedrørende indkøb og udgifter.

Du kan anvende NIRAS Sustain som et overordnet screeningsværktøj, der giver den første indsigt i og forståelse af forholdene, som f.eks. at give din virksomhed et veldokumenteret grundlag for at kunne identificere sine målsætninger inden for miljø og formulere sine bæredygtighedsstrategier.

Over tid kan detaljeniveauet udvides til at indeholde leverandørdata eller lignende for at få et overvågningsværktøj, der kan måle en virksomheds miljø- og klimaindsats. NIRAS Sustain overholder CDP, GHG-protokollen og videnskabsbaserede mål.

Vil du vide mere?

Louise Sprotte-Hansen

Louise Sprotte-Hansen

Chefkonsulent

Allerød, Denmark

+45 5336 4102

Andre SDG værktøjer