Projektstyring

Projektstyring

NIRAS' projektkonsulenter og projektledere hjælper Pharma- og Life Science-virksomheder med at styre både større og mindre projekter, så investeringerne i fremtidige forbedringer kommer til at give de bedst mulige resultater.

At holde et projekt på sporet kræver, at der leveres resultater inden for de fastsatte rammer. Scope, budget, tidsfrister og risici der skal styres effektivt, ligesom samarbejdet mellem de forskellige interessenter. Det kan være en udfordring for både projektets leder og ejere, som tit oplever at processen rejser flere spørgsmål:

Holder leverandører og samarbejdspartnere de aftaler der er indgået? Holder tidsplanen? Hvordan bruges pengene i projektet rigtigt? Passer projektteamets størrelse og kompetencer til opgaverne? Hvor får man uafhængig sparring på faglige udfordringer og mulige løsninger?

NIRAS' projektkonsulenter og projektledere hjælper Pharma- og Life Science-virksomheder med at styre både større og mindre projekter, så investeringerne i fremtidige forbedringer kommer til at give de bedst mulige resultater. Vores projekteksperter hjælper life science-virksomheder med økonomistyring, sikring af leverandøraftaler og overholdelse af tidsplaner, ligesom de også tager ansvar for arbejdspakker.

Vi arbejder på kundens side, vi er uafhængig af andre interessenter, og vi sørger for at bakke projektets ejere og ledelse op uanset typen af udfordringerne. Vores eksperter sikrer, at der er styr på leverancer, kontrakter, budget og tidsplan. De giver faglig sparring, leder projektteams eller arbejdspakker i projekter – og de leverer resultater til tiden.

Eksperter i projektrådgivning og projektledelse

Når en virksomhed står over for en stor investering, kan der hurtigt opstå tvivl om de forskellige elementer i projektet såsom tidsplaner, leverandøraftaler, kompetencer, etc.

I kraft af NIRAS' mangeårige erfaring med projekter inden for pharma- og life science-projekter, herunder med udstyrsleverandører, entreprenører og underleverandører, kan vores eksperter bidrage til, at pengene anvendes på mest effektiv vis, når virksomheder ønsker at udvikle, vedlige, opgradere eller skabe nye faciliteter.

Vi sørger at holde projektet på sporet, så der leveres resultater inden for de fastsatte rammer. Vores eksperter styrer scope, budget, tidsfrister og risici effektivt, ligesom de varetager samarbejdet mellem de forskellige interessenter. Derudover har vi omfattende erfaring inden for GMP, hvilket også bidrager til at skabe effektive og rettidige løsninger på udfordringer i projekter.

Uafhængige brugerrepræsentanter

NIRAS' projektrådgivere udgør bindeleddet mellem line of business og engineering. Vores kunder sætter selv holdet og har fuld kontrol med projektet. Vores eksperter yder rådgivning og opbakning uafhængig af andre interessenter i projektet:

At varetage dine behov og interesser fra brugersiden i projektet er den vigtigste opgave for vores projektkonsulenter. Vores projektkonsulenter sidder på brugersiden og siger fra, hvis der er noget i projektet de ikke må eller kan tage del i. På den måde sikrer vi rene linjer og tillid i samarbejdet.

Vores ekspertise inden for projektstyring

Herunder er eksempler på typer af opgaver, vi har løst:

Arbejdspakkeledelse i projekter

 • Udskiftning af udstyr
 • Etablering af IT/Automationssystemer eller opdatering af eksisterende løsning
 • Serialisering
 • Effektiv løsning af andre opgaver – vi arbejder primært inden for clean utility og andre områder hvor GxP erfaring er afgørende.

Ledelse af delprojekter og mindre projekter

 • Projektledelse af mindre og mellemstore projekter, f.eks. etablering af kvalitetssystem
 • Optimering af produktionsprocesser og drift
 • Implementering af værktøjer til optimering – f.eks Continuous Process Verification (CPV)
 • Ombygning af eksisterende produktion eller laboratorier
 • Bygherrerådgivning – læs mere her

Styr på projektet

 • Project Due Diligence, for at undgå ubehagelige overraskelser – læs mere her
 • Controlling: Budget, tidsplan og risici i projekter
 • Leverandørudvælgelse og -kvalificering
 • Optimering af forretningsprocesser – LEAN, frigivelse, dokumenthåndtering, produktionsplanlægning, logistik
 • Ledelse af projektteam

Vil du vide mere?

Ole Markersen

Ole Markersen

Projektdirektør

Allerød, Denmark

+45 3144 7511

Frank Lyngsø

Frank Lyngsø

Forretningsdirektør

Allerød, Denmark

+45 5151 9438

Se også: