KortInfo

NIRAS’ webGIS-system KortInfo håndterer og illustrerer geografiske data. Det giver overblik i både offentlige og private virksomheder.

KortInfo er en webbaseret kortløsning (webGIS), som er udviklet af NIRAS. KortInfo gør det nemt at administrere og vedligeholde kortbaserede data samt at anvende dem i forskellige kortløsninger. WebGIS-platformen løser mange forskellige opgaver for både offentlige og private virksomheder - for eksempel ved at præsentere mange forskellige typer af data på kort, ved at håndtere avancerede analyser samt ved at vedligeholde data, som har en geografisk relation. KortInfo samler data fra mange forskellige kilder – både fællesoffentlige geodata samt egne data. Uanset dit datagrundlag hjælper vi med at skabe overskuelige kort til blandt andet hjemmesider, sagsbehandling i kommuner og forsyninger eller som procesværktøj i projekter.

Produkter

KortInfo har en række smarte specialmoduler, som let kan integreres i dine systemer og giver mulighed for at berige projekter.

Support

KortInfo's support-team sidder klar til at hjælpe dig.

Rådgivning

Har du brug for hjælp? Vores GIS-konsulenter kan hjælpe dig til bedre overblik og et solidt beslutningsgrundlag.

The people's meeting in Allinge on Bornholm

KortInfo giver beredskabet overblik på Folkemødet

Det er slut med papirkort på Folkemødet. Nu er det hele samlet digitalt i KortInfo – og altid opdateret.

Cyclists on street in Copenhagen, Denmark

Digitalt kortsystem kaster lys over store mørketal for trafikuheld

Skadestuer er begyndt at registrere de mindre trafikuheld, som ofte ikke anmeldes til politiet. Det har givet kommunerne og politiet et bedre indblik i trafiksikkerhed. En digital kortløsning hjælper projektet på vej.