Kollekto Header Min

Kollecto

Skræddersy en formular hurtigt og nemt til online eller offline registrering af data i felten på din mobile enhed.

Med Kollecto’s formularbygger er det hurtigt og nemt at opbygge en formular til registrering af data i felten via den tilhørende mobile webapplikation, som kan afvikles på iPhone, Android-mobil, iPad, tablets osv.   

Løsningen har offline understøttelse, hvilket betyder, at dine registreringer ligeledes gemmes lokalt på enheden, indtil du vælger at synkronisere, når der igen er adgang til et netværk. 

Med formularbyggeren er det muligt at lave nedarvede registreringer, hvor man har en formular-i-en-formular, til f.eks. registreringer af en udvikling over tid.   

Der er mulighed for at tilknytte lokalitet (enhedens position) samt tidspunktet for registreringen. Herudover kan man vælge at tilknytte billeder til registreringen enten via enhedens fotoarkiv eller med enhedens kamera.   

Kort add-on 

Kollecto kommer med en udvidelse, der kan tilvælges, for at få datagrundlaget vist automatisk på et kort i NIRAS webGIS KortInfo. Denne udvidelse giver også mulighed for at tage kort-temaer fra KortInfo med i felten. Endelig bliver det muligt at benytte en eksisterende tabel fra KortInfo som fundament for en formular.

Herved opnår du at data ”flyder” frit fra feltregistrering til sagsbehandling til udstilling. Potentialet i integrationen er stort og udvidelsen udvikles løbende. 

Markørbilleder add-on 

Med Kollecto kan du også tilvælge en udvidelse, der giver mulighed for at lave registreringer på baggrund af et markeringer på et billede, fx en plantegning af et hus, eller en bygningsfacade til registrering af f.eks. fejl og mangler.  

De indsamlede data kan valideres og redigeres på en administrator-hjemmeside, hvorfra data også kan eksporteres til en standard PDF-rapport.  

Vil du vide mere om produktet eller bestille en demo?

Mikael Kræpping

Mikael Kræpping

Projektleder Certified Scrum Product Owner® (CSP

Aarhus, Denmark

+45 8732 5812

Thomas Trier Rokkjær

Thomas Trier Rokkjær

Afdelingsleder og projektchef

Aarhus, Denmark

+45 9630 6429

Se også: