Kollekto Header Min

Kollecto

Skræddersy en formular hurtigt og nemt til online eller offline registrering af data i felten på din mobile enhed.

Med Kollecto’s formularbygger er det hurtigt og nemt at opbygge en formular til registrering af data i felten via den tilhørende mobile webapplikation, som kan afvikles på iPhone, Android-mobil, iPad, tablets osv.   

Løsningen har offline understøttelse, hvilket betyder, at dine registreringer ligeledes gemmes lokalt på enheden, indtil du vælger at synkronisere, når der igen er adgang til et netværk. 

Med formularbyggeren er det muligt at lave nedarvede registreringer, hvor man har en formular-i-en-formular, til f.eks. registreringer af en udvikling over tid.   

Der er mulighed for at tilknytte lokalitet (enhedens position) samt tidspunktet for registreringen. Herudover kan man vælge at tilknytte billeder til registreringen enten via enhedens fotoarkiv eller med enhedens kamera.  

De indsamlede data kan valideres og redigeres på en administrator-hjemmeside, hvorfra data også kan eksporteres til en standard PDF-rapport.

Tilmeld Kollecto nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder om Kollecto.

Premium udgaven

Med et Premium abonnement får man bl.a. mulighed, for at få datagrundlaget vist automatisk på et kort i NIRAS webGIS KortInfo. Denne udvidelse giver også mulighed for at tage kort-temaer fra KortInfo med i felten. Endelig bliver det muligt at benytte en eksisterende tabel fra KortInfo som fundament for en formular.

Herved opnår du at data ”flyder” frit fra feltregistrering til sagsbehandling til udstilling. Potentialet i integrationen er stort og udvidelsen udvikles løbende.

Premium indeholder også en udvidelse, der giver mulighed for at lave registreringer på baggrund af markeringer på et billede, fx en plantegning af et hus, eller en bygningsfacade til registrering af f.eks. fejl og mangler.

Priser

Vil du vide mere om produktet eller bestille en demo?

Line Beierholm

Line Beierholm

Konsulent

Aalborg, Denmark

+45 9630 6562

Se også: