Kortinfo Editering Small (1)

Editering

I KortInfo har du mulighed for at opdatere geografiske data direkte i dit kort via avanceret redigering i én samlet struktur.

KortInfo Editering giver mulighed for af oprette og vedligeholde geografiske data. Når datagrundlaget er det samme for alle brugere, bliver der mulighed for, at redigering og vedligehold af data sker på en ensartet og effektiv måde.

Brugere, som eksempelvis kan være borgere eller medarbejdere i kommuner og forsyninger, kan redigere direkte i kortet eller gennem WFST via GIS-systemer. Konfigurationen i KortInfo kan sikre, at data bliver valideret, samt at attributter tilføjes efter en fastlagt liste. Brugerne kan desuden tilføje historik på deres redigering.

Flerbrugerredigering øger effektiviteten

KortInfos brugerstyring giver mulighed for at differentiere brugernes rettigheder til at foretage ændringer i de forskellige lag og tilhørende data. Sådan får din organisation mere effektive projekter med ægte flerbrugerredigering, hvor adskillige brugere kan arbejde i samme tema på samme tid men uden at forstyrre hinandens data.

KortInfo Editering kan desuden integreres med flere forskellige datakilder som for eksempel Plandata.dk, Danmarks Arealinformation og FKG Geodatabasen.

Vil du vide mere om produktet eller bestille en demo?

Mikael Kræpping

Mikael Kræpping

Afdelingsleder, Projektleder Certified Scrum Prod

Aarhus, Denmark

+45 8732 5812

Se også: