WebGIS

Three men looking at Ipad outside

Vi leverer skræddersyede og fleksible webGIS-løsninger, som giver dig adgang til dine data overalt. NIRAS’ webGIS-platform KortInfo gør det let at samle og vise georelaterede data.

Med en webGIS-løsning fra NIRAS får du overblik og indsigt i dine data. Vi hjælper dig med at samle alle dine data ét sted, så det altid opdaterede geodatacenter gør dig i stand til at træffe bedre, faktabaserede beslutninger.

Vores modulopbyggede løsning KortInfo kan både bruges som selvstændigt webGIS eller som integreret komponent i skræddersyede løsninger. Med vores løsninger kan du arbejde både på kontoret og i marken, og det hele kan tilpasses specifikke arbejdsgange, som alle faggrupper intuitivt kan bruge. Læs mere om KortInfo her

Bedre beslutningsgrundlag

Som webGIS-platform gør KortInfo det muligt at samle, konfigurere og vise georelaterede data (GIS). Med webapplikationen kan man indlæse, søge i, redigere og analysere data, der kan bruges som grundlag for beslutningstagere eller som rapportering.

KortInfo bruges blandt andet af en lang række kommuner og forsyningsselskaber. I øvrigt bruges KortInfo for eksempel under Folkemødet på Bornholm til at give deltagere og arrangører et fuldt og opdateret overblik over festivalpladsen.