Brandrådgivning

Inside scene of Koncerthuset Denmark

NIRAS Safety yder brandteknisk rådgivning inden for alle typer af byggeri og industri og i alle brandklasser. Vi er certificeret brandrådgiver herunder tredjepartskontrol.

NIRAS Safety yder brandteknisk rådgivning inden for alle typer af byggeri og industri og i alle brandklasser.

Vi er certificeret brandrådgiver herunder tredjepartskontrol. Vores rådgivning skaber værdi gennem høj faglighed og mod til at udfordre vanetænkning med nye idéer og løsninger. Vores brandrådgivere gør projekter mulige ved at indtænke byggeri og brand sammen og holistisk, kun således kan kunden få det optimale slutprodukt, som skaber øget brandsikkerhed.

Vi er 25 certificeret brandrådgivere, på forskellige brandklasse-niveauer (1-4), med erfaring fra flere end 2000 projekter gennem 20 år. Det betyder at vi kan rådgive om alle former for projekter, hvor kunden har brug for en certificeret brandrådgiver, fra etageejendomme og parcelhuskvarterer til store industribygninger og hospitaler.

Den robusthed og erfaring kommer vores kunder til gavn. Vi bistår med alle discipliner af brandteknisk rådgivning – herunder:

Brandstrategi og brandteknisk dimensionering

Bygningsreglementet (BR18) rummer mange dobbeltbundede kapitler og krav, herunder funktionsbaserede krav. Den enkelte bygherre skal altid sikre, at der leves op til de enhver tid gældende krav og brandsikkerhedsniveau, dermed også funktionsbaserede krav, i den pågældende bygning. Dette kan gøres vi brandteknisk dimensionering og ved valg af den rigtige brandstrategi. NIRAS store erfaring og mange fageksperter kan netop tilbyde ydelser der dækker disse områder.

Industribrandsikring

NIRAS rådgiver både store og små industrivirksomheder om de gældende krav for industribrandsikring. Rådgivningen kommer i mange former og kan være alt fra brandprojektering og myndighedsgodkendelse til proces- og driftsmæssige sager. Uanset behovet kan NIRAS udarbejde og sørge for, at brandsikkerheden er i orden og lever op til bygningsreglementets (BR18) forskrifter.

Tredjepartskontrol

Brandsikkerhed kan ikke undervurderes, derfor anbefaler vi altid at vælge en rådgiver der har certificerede fagpersoner på forskellige niveauer samt certificerede brandrådgivere, i klasse 4, der også er uddannet til tredjepartskontrol. Tag kontakt til NIRAS for at høre om fordelene herom.

Drift-, kontrol- og vedligeholdelsesplaner

Enhver bygning skal til en hver tid overholde de gældende brandregler på området. Derfor er det centralt at sikre den rigtige kontrol og vedligeholdelse af bygningens brandsikkerhed. NIRAS har stor erfaring med udarbejdelse af kontrol-, drift- og brandplaner, der er skræddersyet til den enkelte virksomhed og kunde.

Risikoanalyser

NIRAS laver ofte risikovurderinger, beredskabsplaner, brandplaner, risikominimeringer med mere. Således har vi stor erfaring og kapacitet, der gør os I stand til at rådgive kunden bedst muligt, i forhold til den konkrete brandrådgivningssag og bygningsreglementet (BR18).

Vi er altid i dit nærområde, og du kan kontakte:

Nordjylland: Kim Christian Sørensen 

Sjælland: Maria Boe Hede

Midt/SydJylland og Fyn: Morten Corneliusen

Industribrandrådgivning: Rasmus W. Møller