Rådgivning

Få kompetent rådgivning og sparring inden for KortInfo og GIS-data.

KortInfos kompetente hold af GIS-konsulenter, projektledere, teknikere og softwareudviklere står altid klar til at hjælpe med KortInfo-relaterede opgaver samt opgaver inden for webGIS og GIS-data.

Vi kender vores kunder rigtig godt! Fordi vi gennem vores faglighed og erfaring har god indsigt i kundens behov, kan vi som regel hurtigt foreslå en GIS-løsning gennem kendskab til mulighederne i KortInfo samt fællesoffentlige data og standarder.

Det giver dig som kunde en sikkerhed for, at vi kan stille det rigtige hold uanset opgaven, samt at vi yder værdiskabende rådgivning og foreslår løsninger baseret på dyb faglig ekspertise inden for webGIS og kortløsninger.

Desuden er vi en del af et stort konsulenthus, så vi kan altid trække på 2.300 kolleger med specialistviden inden for forskellige fagområder som forsyning, miljø, infrastruktur, byggeri, industri og meget andet.

Workshops og undervisning

Vores kunder efterspørger ofte hjælp til at omsætte en faglig problemstilling – eller arbejdsgang – til en KortInfo-løsning.

En tilgang, vi ofte benytter, er at holde faglige workshops eller levere undervisning, hvor der helt fra start er ’hands-on’ på kundes egne data. Dermed bliver en workshop eller et undervisningsforløb en del af din konkrete projektløsning – og ikke blot et forløb du skal igennem, inden du kan tage fat på den reelle udfordring.

Udvikling af løsninger, der passer til dig

Vi laver også skræddersyede KortInfo-løsninger, der understøtter særlige behov eller imødegår udfordringer, som er specifikke for din organisation. Sådan et forløb med udvikling af ekstra moduler foregår altid i tæt samarbejde med dig som kunde.

Vi kan naturligvis også hjælpe med opsætning af integrationer til andre fagsystemer.

Ved at vælge KortInfo får du fuld valuta for pengene.

Kontakt os

Vi møder kunderne i øjenhøjde – enten fysisk eller online – og samarbejder om at finde de bedste løsninger og få det maksimale ud af dine kortløsninger og GIS-data.

Kontakt os og hør om dine muligheder for at få den rådgivning, du har brug for.

Har du brug for hjælp?
Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.