Bliv en del af AlfaNordic Academy

Alfanordic Academy 01337

Som trainee eller graduate i AlfaNordic Academy, får du et forspring på din karriere i pharma-industrien og bliver klædt på til at løse Life Science-branchens udfordringer.

Brænder du for biotek, life science og ledelse? Som graduate eller trainee i AlfaNordic Academy får du et indblik i life science og pharma-industrien og kickstarter din karriere som specialist, produktionssupporter eller projektleder. 

Graduateforløb

Pharma Academy er et toårigt graduateforløb for dig, der er nyuddannet, ambitiøs og drømmer om en karriere i en førende medicinalvirksomhed. 

Som graduate bliver du ansat hos AlfaNordic for en periode på to år, men sendes ud som juniorkonsulent for at arbejde hos en række af Danmarks førende pharma- og Life Science-virksomheder. I løbet af de to år vil du opleve en kombination af arbejde, videreuddannelse og coaching.

Efter graduateforløbet kan du enten blive fastansat i en medicinalvirksomhed i to år eller blive ansat som konsulent i AlfaNordic for en periode på to år.

Pharma Academy optager graduates en gang om året med opstart i efteråret. 

Læs mere om graduateforløbet og se, hvordan du ansøger

Traineeprogram

Life Science Academy er et traineeprogram på ni måneder, der giver dig en hurtigere adgang til Life Science-industrien.

Du vil modtage intensiv undervisning, få vejledning af specialister og mentorer og blive klædt godt på til branchen. Som trainee arbejder du sideløbende i en produktionsvirksomhed.

AlfaNordic Academy

AlfaNordic Academy er en del af NIRAS Gruppen og har udviklet et graduateforløb og et traineeprogram i samarbejde med uddannelsesinstitutioner og life science-virksomheder.

Forløbene uddanner nye talenter og er med til at sikre de rette kompetencer til den danske life science-industri. 

AlfaNordic modtog i 2016 Dansk Industris Initiativpris, og lige siden har graduate kandidaterne været yderst efterspurgte blandt førende virksomheder. 

Læs mere om AlfaNordic Academy.

Det ni måneder lange forløb er bygget op af syv moduler, der alle tager udgangspunkt i cases fra branchen. 

Du lærer at forstå organiseringen af produktion i life science-industrien i forhold til de kvalitetsmæssige myndighedskrav. Efter forløbet er du klar til at varetage de forskellige roller indenfor produktionssupport og projektstyring. 

Læs mere om AlfaNordic Academy og søg trainee- og graduatestillingerne.

Vil du vide mere?

Frank Winther-Hinge

Frank Winther-Hinge

Forretningschef

Allerød, Denmark

+45 5059 1598

Anita Birgit Petersen

Anita Birgit Petersen

Talent Coach

Allerød, Denmark

+45 3144 7540

Se også