Gmp For Studerende

Graduate portrætter

Tidligere graduates og trainees, som nu bidrager ude i industrien

Adam Cahnbley Petersen

Adam er uddannet Bioentreprenør, og den første kandidat til at gennemgå Life Science Academy-forløbet. Med en bred faglig viden indenfor naturvidenskab, projektstyring og økonomi, kan Adam hjælpe med at overskueliggøre både økonomiske og projektrelaterede processer.

”Jeg brænder for at drive projekter, og interesserer mig særligt for koblingen mellem forretning og life science, da det giver mig mulighed for at benytte mit analytiske sind og min evne til at skabe overblik i komplekse sammenhænge”.

Kristine Christensen Leere

Kristine er uddannet Farmaceut med speciale i Animal Science og Toksikologi. Gennem studie og arbejde, har hun praktisk erfaring med laboratoriearbejde, sterilpåfyldning og design af studier. Kristine er Graduate på Team III, hvor hun bl.a. arbejder med validering og miljømonitorering i sterile og klassificerede områder.

”Jeg er en detaljeorienteret person, med et smil på læben og et godt drive. For mig, forudsætter en god opgaveløsning et stærkt tværfagligt samarbejde. Jeg trives med ansvar og elsker at bruge en kombination af faglig viden og kreativitet til at optimere processer”.

Monica Todorova Salari Skjøtt

Monica er uddannet Civilingeniør i Farmateknologi fra DTU, hvor hun blev klædt på til at arbejde i medicinal- og fødevareindustrien. Hun har 5 års erfaring indenfor GMP, og arbejder nu med CAPEX-projekter, hvor hendes kompetencer indenfor kvalificering, validering og projektledelse bliver finpudset. 

”Jeg elsker, at jeg har mulighed for at finde arbejde indenfor et område, som ikke ligger nært mit speciale. Det gør at jeg kan videreudvikle mig og få nye kompetencer. Med dette program har jeg fået en bedre idé om, hvad jeg gerne vil arbejde med, og at jeg er havnet på den rette hylde”.

Alexander Hassan

Alexander er uddannet Diplomingeniør i eksport og teknologi, og er Graduate på Team III, hvor han løser konsulentopgaver indenfor IT & Automation. Med en indgående erfaring fra LEAN-projekter indenfor Sourcing Warehousing og QC, besidder han et godt mix af forretningsforståelse og dyb teknisk indsigt. 

”Jeg brænder for at drive projekter på tværs af afdelinger og faggrupper, hvilket min brede uddannelsesbaggrund i høj grad understøtter. Jeg interesserer mig for spændingsfeltet mellem forretning og IT, samt sikring af konstant forbedring af processer og sikkerhed”.

Katrine Bolvig Hansen

Katrine er uddannet Civilingeniør i Bioinformatik og Systembiologi fra Danmarks Tekniske Universitet, og er Graduate på Team II, hvor hun arbejder med projektledelse indenfor automation af API-produktion via robotter. Katrine har stor erfaring med GMP, datagenerering og analyse heraf, samt evnen til at sætte sig ind i nye processer og projekter.

”Det motiverer mig, at arbejde i et miljø der tillader læring og udvikling, samt giver mulighed for at fordybe mig i konkrete opgaver. Jeg brænder for at lede projekter, der driver udvikling og innovation, og hvor dét at jeg er nysgerrig og nytænkende, er en vigtig faktor”.

Esben Nisted

Esben er uddannet Civilingeniør i Bioteknologi, og er Graduate på Team II, hvor han sidder ude hos kunden som projektdeltager. Her bidrager han bl.a. med planning, ressourcestyring, controlling og projektledelse. Hans baggrund og erfaring, giver ham en intuitiv procesforståelse, omfattende viden om GMP, og evnen til hurtigt at danne sig et overblik. 

”Man stopper aldrig med at lære, og det er jeg vild med; at lære nye processer og sætte dem i perspektiv. I projekt- og team-sammenhænge excellerer jeg ved at sørge for, at vi har det der skal til, at vi udnytter vores potentiale og at vi ved hvad målet er”.

Vil du vide mere om NIRAS Life Science Academy?

Linda Bølling

Linda Bølling

Afdelingsleder

Allerød, Denmark

+45 2287 6980

Se også: