Gmp For Studerende

Graduate portrætter

Tidligere graduates og trainees, som nu bidrager ude i industrien

Fazil Hussain Akbar

Fazil Hussain er uddannet Maskiningeniør med speciale i Konstruktionsteknik og design.

Gennem studie og arbejde, har han praktisk erfaring med strålesterilisering, optimering af steriliserings processer og projekt ledelse.

Fazil Hussain var graduate på Team 6, hvor han bl.a. arbejder med projekt ledelse, samt CAD design.

”Jeg er en kvalitetsbevidst person, med hænderne skruet godt sammen og utrolig nysgerrig efter at lære nye ting. Jeg vægter et godt humør højt, samt ser kollegial sparring og samarbejde som en vigtig forudsætning for at skabe og udvikle gode resultater”

Karoline Westphal Jensen

Karoline er uddannet personvognsmekaniker og produktionsteknolog med fokus på optimering

Som graduate på Team 6 arbejder Karoline bl.a. med projektledelse, personlig assistent og validering

” Jeg er en detaljeorienteret person med et smil og positivt mindset. Jeg har et drive, der gør at jeg tør tage i mod udfordringer indenfor uvante områder. Når der arbejdes tværfagligt eller skal tages ansvar trives jeg fint med det”

Thor Pedersen

Thor er uddannet i Automationsteknologi, hvor han primært har arbejdet med hhv. PLC, SCADA og Projektledelse
Gennem sit studie og tidligere stillinger har han arbejdet med SCADA systemer, datalogning og rådgivning omkring forskellige løsninger.

I sit virke som graduate på TEAM 6 arbejder han med kundeopgaver indenfor compliance, koordinering og projektledelse inden for GMP.

”Jeg trives godt i en udfordrende hverdag, hvor tingene går stærkt. Jeg nyder at have med forskellige mennesker at gøre og at have berøring med mange facetter af projekter. At løbe hurtigt passer mig, samt at jeg finder det belønnende at have kontakt med mange forskellige mennesker”

Alberte Paarup

Alberte er uddannet Produktionsingeniør, og er nu Graduate på Team 5. Gennem sin uddannelse har hun opnået en grundlæggende og praktisk forståelse fra råvare til slutprodukt. Alberte fokuserer primært på procesoptimering og løsning af komplekse problemstillinger, der sikrer de bedste resultater.  

”Graduate-programmet giver mig en ekstraordinær mulighed for at kickstarte min karriere og tilgå mange forskellige situationer hvilket er helt unikt. Som person trives jeg i en hverdag med mange udfordringer og stor variation. Jeg tager altid ansvar for mine arbejdsopgaver og går aldrig på kompromis med kvalitet. Med mig i et team sikre jeg fremskridt og ikke mindst et godt fællesskab.”

Christian Carlos Hansen

Christian er uddannet Civilingeniør i Byggeteknologi fra DTU.

Som Graduate på Team 5 arbejder Christian med projektledelse på større byggeprojekter (>200MDKK), og har bl.a. været pakkeejer på El, IT, HVAC, BMS og 3D-optegning.

Christian har under forløbet også været overordnet projektleder på mindre projekter (<10MDKK), med styring af økonomi, tidsplaner og StG præsentationer.

”Jeg er god til at få tingene til at ske! Det sker oftest ved at finde de rigtige stakeholders og stille de rigtige spørgsmål, hvor fokus altid er på sikkerhed og kvalitet. Jeg finder motivation i udfordringer, og elsker at opnå det ”umulige”.”

Andreas Bjørn Schøning Jensen

Andreas er uddannet Diplomingeniør fra DTU og har tillige produktionsmæssig, faglige erfaring som operatør hos Radiometer og et praktikophold hos Chr. Hansen.

Som graduate på Team 4 arbejdede Andreas bl.a. som koordinator ift. validering af rumklassifikation på et kundeprojekt. Her kunne han drage nytte af sin diplomatiske kommunikationserfaring fra sit frivillige arbejde som spejder-gruppeleder.

"Jeg er en løsningsorienteret kompromissøger, med stor lyst til at hjælpe mine kollegaer. Jeg finder mig til rette når jeg kan lægge planer og komme med systemer der optimerer processer".

Kristine Christensen Leere

Kristine er uddannet Farmaceut med speciale i Animal Science og Toksikologi. Gennem studie og arbejde, har hun praktisk erfaring med laboratoriearbejde, sterilpåfyldning og design af studier. Kristine er Graduate på Team III, hvor hun bl.a. arbejder med validering og miljømonitorering i sterile og klassificerede områder.

”Jeg er en detaljeorienteret person, med et smil på læben og et godt drive. For mig, forudsætter en god opgaveløsning et stærkt tværfagligt samarbejde. Jeg trives med ansvar og elsker at bruge en kombination af faglig viden og kreativitet til at optimere processer”.

Monica Todorova Salari Skjøtt

Monica er uddannet Civilingeniør i Farmateknologi fra DTU, hvor hun blev klædt på til at arbejde i medicinal- og fødevareindustrien. Hun har 5 års erfaring indenfor GMP, og arbejder nu med CAPEX-projekter, hvor hendes kompetencer indenfor kvalificering, validering og projektledelse bliver finpudset. 

”Jeg elsker, at jeg har mulighed for at finde arbejde indenfor et område, som ikke ligger nært mit speciale. Det gør at jeg kan videreudvikle mig og få nye kompetencer. Med dette program har jeg fået en bedre idé om, hvad jeg gerne vil arbejde med, og at jeg er havnet på den rette hylde”.

Alexander Hassan

Alexander er uddannet Diplomingeniør i eksport og teknologi, og er Graduate på Team III, hvor han løser konsulentopgaver indenfor IT & Automation. Med en indgående erfaring fra LEAN-projekter indenfor Sourcing Warehousing og QC, besidder han et godt mix af forretningsforståelse og dyb teknisk indsigt. 

”Jeg brænder for at drive projekter på tværs af afdelinger og faggrupper, hvilket min brede uddannelsesbaggrund i høj grad understøtter. Jeg interesserer mig for spændingsfeltet mellem forretning og IT, samt sikring af konstant forbedring af processer og sikkerhed”.

Katrine Bolvig Hansen

Katrine er uddannet Civilingeniør i Bioinformatik og Systembiologi fra Danmarks Tekniske Universitet, og er Graduate på Team II, hvor hun arbejder med projektledelse indenfor automation af API-produktion via robotter. Katrine har stor erfaring med GMP, datagenerering og analyse heraf, samt evnen til at sætte sig ind i nye processer og projekter.

”Det motiverer mig, at arbejde i et miljø der tillader læring og udvikling, samt giver mulighed for at fordybe mig i konkrete opgaver. Jeg brænder for at lede projekter, der driver udvikling og innovation, og hvor dét at jeg er nysgerrig og nytænkende, er en vigtig faktor”.

Esben Nisted

Esben er uddannet Civilingeniør i Bioteknologi, og er Graduate på Team II, hvor han sidder ude hos kunden som projektdeltager. Her bidrager han bl.a. med planning, ressourcestyring, controlling og projektledelse. Hans baggrund og erfaring, giver ham en intuitiv procesforståelse, omfattende viden om GMP, og evnen til hurtigt at danne sig et overblik. 

”Man stopper aldrig med at lære, og det er jeg vild med; at lære nye processer og sætte dem i perspektiv. I projekt- og team-sammenhænge excellerer jeg ved at sørge for, at vi har det der skal til, at vi udnytter vores potentiale og at vi ved hvad målet er”.

Vil du vide mere om NIRAS Life Science Academy?

Annette Myrup

Annette Myrup

Heading NIRAS Life Science Academy

Allerød, Denmark

+45 3144 7523

Se også: