IoT og sensorer

Rådgivning om IoT og sensorer – fra opsætning og dataindsamling til analyse og visualisering.

Internet of Things (IoT) giver helt nye muligheder for automation af opgaver, avanceret varsling, forudsigelse af hændelser og overvågning. NIRAS har solid erfaring med området og gør også her brug af de seneste udviklinger inden for IoT og sensor-teknologi.

Vi kan levere komplette IoT-løsninger, der passer til dine behov. Fra behovsundersøgelse omkring valg af sensor og IoT infrastruktur til opsætning, installation, datavisualisering og drift. I tæt samarbejde med vores faglige rådgivere, data science specialister og BI konsulenter er vi desuden godt klædt på til at give dig sparring i udvikling af skræddersyede løsninger, så du får maksimal værdi ud af dine data.

Skalerbare IoT-løsninger

Vores IoT-løsninger er fleksible og skalerbare, og vi kan levere setup, der passer til såvel den lille som den store installation. Fra parkeringsovervågning, rumsensorer, radon-monitering og fabriksinstallationer til vandstandsovervågning. Vi kan give dig sparring om det hele, har erfaring med det meste og hjælper dig videre i løsningen af dine behov.

Et godt eksempel er vores velafprøvede IoT-løsning til installation og drift af vandstandsmålere, som er særdeles konkurrencedygtig, og hvor der er mulighed for at lade data indgå i et større sensor- og data-delingsnetværk, gennem det NIRAS-udviklede vandkortet.dk. En prisbillig løsning målrettet en specifik, faglig problemstilling.