Geoprobe

Man standing outside with a geoprobe

Vi udfører on-site analyse og udtagning af forureningsprøver af jord, vand og poreluft ved hjælp af vores mobile Geoprobe-system.

NIRAS har tre mobile borerigge med tilhørende mobilt laboratorieudstyr til on-site analyse og udtagning af forureningsprøver af jord, vand og poreluft. Vi er en af de få virksomheder i Europa, der er i stand til at udtage prøver på dybder ned til 50 meter.

Vi udfører forureningsprøver ved hjælp af Geoprobe ®-systemet, der er et samlet prøveudtagningskoncept udviklet i USA. Siden 1998 har vi udviklet os til at være førende inden for anvendelsen af Geoprobe-system til avancerede forureningsundersøgelser.

Vi kan hjælpe med alle faser af en moderne kortlægning af hydrogeologi og forureningsudbredelse. Er projektets tidsplan stram, kan vi tilbyde et meget kompakt fokus og forløb, hvor alle analyser foreligger med det samme on-site fra vores eget analyseudstyr.

Overblik over vores udstyr

Kender du allerede Geoprobe ®-konceptet, og ønsker du et overblik over præcist hvilket udstyr, vi tilbyder, kan du få et overblik i vores faktablad om udstyret.

Se faktablad Overblik over mål og vægt

Se faktablad Teknisk overblik over vores analyseudstyr

Se faktablad Miljøundersøgelser med Geoprobe-udstyret er hurtigere, billigere og bedre