Far Børn Ladcykel KBH Istock 1313522481 Byrumsanalyser

Brugeradfærd, byrumsanalyser og mobilitet

Oplevelsen af tryghed er afgørende for menneskers trivsel, og det har en stor indflydelse på vores mobilitet, og hvordan vi bruger byen og vores omgivelser.

Vi ved, at oplevelsen af utryghed påvirker vores mobilitet. Det kan udmønte sig i vores valg af transportmiddel, hvilket tidspunkt på dagen vi rejser, hvor vi færdes, samt ikke mindst om vi vil rejse alene.

Derfor er det meget relevant at se på passagerernes oplevelse af tryghed, når vi taler mobilitet, fordi det gavner os alle, at miljøerne opleves som behagelige og trygge.

Vores ydelser dækker lige fra tryghedsrevision, bruger- og byrumsanalyser, strategier for kriminalpræventiv design og planlægning af områder til transitorienteret byplanlægning (TOB).

On demand webinar: Tryghed på stationer

Hvis vi skal nedbringe CO2 udledningen i samfundet og have passagererne tilbage i den kollektive trafik efter COVID-19, må vi tilbyde et attraktivt alternativ til privatbilismen. Her spille tryghed en stor rolle for brugeroplevelsen.

I dette webinar, vil Arkitekt og Ph.d. i mobilitet og tryghed, Sofie Kirt Strandbygaard, zoome ind på tryghedselementet i by- og mobilitetsplanlægning, og vise hvordan man kan arbejde med ’blødere’ faktorer som tryghed, i en verden af numerisk målbar data.

Vil du vide mere?

Julie Majlund Buschardt

Julie Majlund Buschardt

Seniorkonsulent

Allerød, Denmark

+45 4256 8292

Ditte Bendix Lanng

Ditte Bendix Lanng

Seniorspecialist

Aarhus, Denmark

+45 6011 4272

Se også: