Teamwork

Bliv praktikant i NIRAS

Vi skræddersyer et praktikprogram til dig, der ønsker at få et indblik i hverdagen som rådgiver i en af Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder.

Employees in front of her computer

Specialesamarbejde

I NIRAS kan du skrive dit speciale i samarbejde med din vejleder og en af vores specialister. Vi stiller gerne viden, data og vejledning til rådighed.

Female employee standing outside in white shirt

Ph.d.-program

Skriv din erhvervs-ph.d. i samarbejde med os. Vi stiller data og viden til rådighed, og din forskning kommer hurtigt ud og bliver brugt i praksis.

Group of newly graduated junior consultants

NIRAS Young Professional Academy

Få verden som arbejdsplads: Bliv konsulent gennem NIRAS’ toårige internationale trainee-program ’NIRAS Young Professional Academy’ (NYPA).

Young woman sitting by desk sketching a plan

Næste generation

Mød vores unge talenter. Her svarer de på skarpe spørgsmål om hverdagen i NIRAS. Har du lyst til at blive en del af næste generation?

Group photo of Young & hopeful

Unge & håbefulde

Fra praktikanten til projektlederen. I NIRAS’ medarbejderklub Unge og håbefulde er der over 250 medlemmer fordelt på de danske og svenske kontorer.

Er fremtiden made by you?

Drømmer du om at sætte dit navn på fremtidens betydningsfulde projekter? Her kan du læse om nogle af de projekter, som NIRAS unge medarbejdere allerede har sat deres navn på.