Planlægning Af Overgang Niras

Planlægning af overgang

Evnen til at tilpasse sig er afgørende for enhver virksomhed, der bestræber sig på at forblive succesfuld. Hos NIRAS hjælper vi fødevarevirksomheder i hele verden med at foretage de nødvendige ændringer, således at kunderne succesfuldt kan tilpasse deres forretning og strategier til de skiftende krav i industrien og på markedet.

Vores ydelser hjælper fødevarevirksomheder med at udarbejde en plan, som kan implementere en nem og effektiv ændringsproces. NIRAS’ eksperter definerer målene for ændringsprocessen og sørger for, at de kan opnås.

Transition Planning involverer etablering af ansvar og roller, som hjælper med at sikre engagement og deltagelse på tværs af de forskellige niveauer af kundens forretning.

Detaljeret planlægningsproces

For at realisere en succesfuld overgangsproces udarbejder NIRAS et sæt detaljerede planlægnings- og omkostningsberegninger, som vil danne grundlag for de aktiviteter, der skal udføres for at effektuere overgangsplanen på tværs af virksomheden.

Det første skridt i forandringsledelse er at træde ud af virksomhedens nuværende tilstand. Det næste skridt er at udvikle en plan for idriftsættelse og opstart samt inkludere overvejelser om opstartsfasen. På grundlag af disse skridt kan der laves en ydelsesplan til kunden.

Som del af planlægningsprocessen integrerer eksperterne en løbende risiko- og beredskabsvurdering. Denne vurdering sikrer, at potentielle negative scenarier tages i betragtning samt at effektive beredskabsløsninger er på plads.

NIRAS’ eksperter har stor erfaring i at hjælpe førende fødevarevirksomheder i hele verden succesfuldt igennem overgangsprocessen.

Forretningsdesign: Forbered forretning og medarbejdere på forandring

Vores eksperter udfører en omfattende vurdering af organisationen og laver detaljerede analyser af alle kerneprocesser. Disse undersøgelser giver et klart billede af den nuværende tilstand i virksomheden.

På grundlag af denne information udvikler NIRAS en fremtidig organisation. Dette design indeholder forudsete processer, strukturer og systemer, som kan hjælpe forretningen med at realisere de ønskede forandringer. Derudover vil designet også fokusere mere på, hvordan organisationens forretningsenheder, afdelinger og grupper vil organisere sig selv i forhold til de foreslåede procesændringer.

Overgangsplanen vil være det fundament, som forbereder organisationen og medarbejderne på de fremtidige ændringer, hvilket vil øge sandsynligheden for virksomhedens succes.

Gennem hele processen arbejder NIRAS tæt sammen med kunden for at sikre, at den fremtidige organisering af virksomhedens design er tilstrækkelig og i overensstemmelse med den nye driftsmodel, som vi har designet.

Igennem alle ydelsens faser vil vores eksperter sørge for, at kundens forretning får den nødvendige støtte til at gennemgå alle ændringerne på tværs af organisationen, således at virksomhedens succes sikres.   

Vil du vide mere?

Olav Vind Larsen

Olav Vind Larsen

Forretningsdirektør

Allerød, Denmark

+45 2268 5590

Se også: