02 Supply Chain Optimization

Industriforsyningsselskaber

NIRAS tilbyder førende forsyningsløsninger til det globale fødevaremarked. NIRAS’ ydelser har stor fokus på bæredygtige løsninger og FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

NIRAS har eksperter på alle områder inden for industrielle forsyninger; gas, elektricitet, vand, mv. NIRAS lytter til kundens behov gennem hele projektforløbet, og sikrer dermed, at produktionsanlæggets installationer placeres optimalt.

Når NIRAS designer installationer, sikres en tæt integration med procesudstyr og bygninger. Samtidig rådgiver NIRAS kunden om, hvordan forsyningsanlæggene bedst placeres i forhold til at effektivisere arbejdsmiljøet og sikre den bedst mulige sikkerhed.

Industrielle forsyninger og bæredygtighed

Det er meget vigtigt for fødevarevirksomheder, at energi- og vandreduktion mv. bliver inkluderet i masterplanen og det overordnede anlægsdesign, ikke kun for at reducere produktionsomkostningerne, men også for at øge virksomhedens bæredygtige profil.

NIRAS’ eksperter inden for forsyningsanlæg kan hjælpe kunden med at optimere virksomhedens driftsudgifter og hjælpe med at nå FN’s verdensmål.

NIRAS udfører komplette audits af forsyningsanlæg på fødevarevirksomheder for at identificere de områder, der kan forbedres. Dette kan hjælpe kunden med at spare ressourcer og penge, samt forbedre bæredygtigheden og derved fremtidssikre virksomheden.

Forsyningsanlægs integrering med produktionsanlæg

NIRAS har gennem mange år samlet stor erfaring inden for design af forsyningsanlæg i forhold til ressource- og energivenlige løsninger til alle typer fødevarevirksomheder. Ved brug af førende teknologier undersøger NIRAS alle slags forsyningsproblemer, såsom energiforbrug til opvarmning, damp, køling mv.

Når det kommer til specifikke anlæg, såsom vand (f.eks. WFI, PW), damp, trykluft og nitrogen, sørger NIRAS for en effektiv integrering og fokus på bæredygtige og energivenlige løsninger.

Samtidig kan NIRAS’ eksperter sikre nye, innovative tilgange til kundens problemer, såsom sikker genanvendelse af renset procesvand. NIRAS bruger de nyeste teknologier i projekterne til at forbedre vandeffektiviteten i den globale fødevareindustri.

Optimal sammenkobling med eksisterende forsyninger

NIRAS anvender sin ekspertise til at sikre, at det er det rigtige udstyr og de rigtige installationer, som bliver købt og installeret i nye topmoderne fødevareanlæg.

NIRAS designer og leverer komplekse procesindustrianlæg, som omfatter alle forsynings- og automatiseringssystemer, såvel som pakke- og end-of-line-løsninger.

Derudover designer NIRAS ventilations- og forsyningsanlæg, der lever op til kundens specifikke krav og gældende standarder, og vi sørger samtidig for optimal sammenkobling med de eksisterende forsyninger. NIRAS designer også køleanlæg, som sikrer en energioptimal temperaturregulering i processer og anlæg.  

Skandinavisk arv og holistisk tilgang

NIRAS’ ekspertise er baseret på langvarige skandinaviske traditioner for verdensførende miljø- og fødevaresikkerhedsstandarder, samt et tæt samarbejde med universiteter.

NIRAS’ holistiske tilgang til fødevareprojekter og det faktum, at vi har eksperter inden for alle ingeniørområder, understreger, at NIRAS kan levere løsninger inden for industrielle forsyninger, der medregner alle faktorer kundens produktionsanlæg.

  • Procesteknologi
  • Rør- og tankdesign
  • Køleanlæg
  • Industrielle installationer & VVS-installationer
  • Energioptimering
  • Design og optimering af pakkeanlæg
  • Procesautomatisering

Vil du vide mere?

Frank Nyegaard

Frank Nyegaard

Markedschef

Odense, Denmark

+45 5121 7992

Se også: