Kompressedpicture1

Kampagnetilbud på NIRAS EMS

Er I klar til at tale energi og bæredygtighed? Har I styr på energiforbruget i jeres virksomhed og vil I gerne blive bedre til at rapportere på energiforbrug, energiarter og effektivitet? Der er mange penge at hente ved at optimere energiforbruget , men mange ved ikke, hvor de skal starte.

NIRAS Energy Management System (EMS) hjælper din virksomhed med at få overblik over det præcise energiforbrug (elektricitet, vand, gas, fjernvarme, mm.). Vores web-baserede og modulopbyggede softwareløsning overvåger din virksomheds energiforbrug på tværs af lokationer. Det gør det muligt at opdage unormalt forbrug i tide, undgå unødvendige omkostninger og reducere jeres CO2-aftryk - til gavn for både miljøet og økonomien. Og når der skal rapporteres, giver systemet det fulde overblik på tværs af energiarter.

NIRAS EMS-platform hjælper med at skabe overblik og få styr på energidata, og dermed kunne visualisere og analysere, hvor der evt. kan skabes besparelser på baggrund af faktuel data.

NIRAS Energy Management System (EMS)

Nye regulativer stiller krav til energiovervågning

Allerede fra januar 2025 er nogle virksomheder underlagt det nye EU-direktiv CSRD, som blandt andet indebærer en årlig rapportering af disse parametre. Med en EMS-platform får I som virksomhed en oplagt mulighed for at få arbejdet igangsat tidligt og være klar til kravene.

Hvilke typer virksomheder kan få glæde af NIRAS Energy Management System?

NIRAS EMS henvender sig til alle lige fra  mindre private virksomheder til større offentlige institutioner, og vores kunder omfatter alt fra mindre industrivirksomheder til kommuner.

Introduktionskampagne – kom godt i gang

Lige nu kører vi en kampagne på opsætning af NIRAS Energy Management System til din virksomhed. Kampagnen giver store som små virksomheder en effektiv og nem start på opsamling af energidata, samt på brugen af NIRAS EMS som værktøj i jagten på besparelser.

Din virksomhed får hurtig adgang til alle de mange monitoreringsmuligheder, delbare dashboards, statusrapporter, alarmer og meget mere i ét år fra startdato.   

Det eneste det kræver, er en fuldmagt til el-data og en accept/godkendelse af kampagnen – så klarer NIRAS resten! Vi sender et link til fuldmagten i en mail og hjælper med evt. spørgsmål. Herefter er vi i gang!

Når systemet er idriftsat af NIRAS, får op til to nøglepersoner adgang til platformen. Indeholdt i kampagnen er også 1 times support/oplæring i systemet + månedligt status møde.

Frederiksberg kommune:

”Med Niras EMS får vi bedre og hurtigere indblik i bygningernes performance, og vi kan hurtigere handle på energi- og vandspild.”

”Niras EMS er stærk til at visualisere energidata på forskellige måder, så både teknisk personale og bygningsbrugere kan forså hvordan bygningen bruges, og hvor der er forbedringspotentialer.”

”Niras EMS kan hurtig lave analyser på strategisk niveau og udarbejde vigtige nøgletal for hele porteføljen.”

Bliv ringet op

Kampagnen tilbyder jer adgang til NIRAS Energy Management System til en favorabel kampagnepris indeholdende:

  • Opsætning af konto
  • Visning af eldata på op til 10 målepunkter
  • En månedlig forbrugsrapport over de seneste 3 år sendt på mail.
  • Adgang til vores spritnye dashboards med mulighed for at vise hele virksomheden det samlede elforbrug via infoskærme, eller dele det med enkelte nøglepersoner, som derved altid er up to date med forbruget.
  • Fuld adgang til alle funktioner i systemet.
  • Brugeroprettelse til 2 brugere
  • 1 times support eller oplæring i systemet
  • Månedlig status møde med EMS teamet

Alt dette for et engangsbeløb af kun 10.000 kr.*

*Denne pris giver adgang til NIRAS Energy Management System i et år fra startdato.

Kampagneproduktet udløber automatisk efter første år. Dog tillader vi os at kontakte jer inden udløb med tilbud om at overgå til vores normale PRO-produkt.

Efter kampagnen?

Viser produktet sig at være brugbart for virksomheden, kan man til enhver tid eller når kampagnen udløber overgå på PRO-kontrakt.

Denne PRO-kontrakt vil blive udarbejdet specielt til jer efter jeres behov og ønsker.

På PRO-kontrakten vil det være muligt at visualisere data på mere end 230 forskellige parametre.De mest anvendelige er: el, koldt vand, fjernvarme, gas, graddag korrigeret energiforbrug, el produktion, diesel og trykluft – det er faktisk kun jeres målerstruktur og antal målere som er begrænsningen.

Den eksisterende kampagneopsætning bliver selvfølgelig tilgodeset i tilbudsprisen, da dele af arbejdet allerede er udført i kampagnen, såfremt virksomheden ønsker et tilbud på en PRO kontrakt.

Vil du vide mere om, hvordan du kommer i gang?

Tim Toldbod Kristiansen

Tim Toldbod Kristiansen

Konsulent

Aalborg, Denmark

+45 9630 6437

Læs mere om NIRAS EMS her