Studie 2

Studie til live streaming og videoproduktion

Lej et professionelt studie til webinar med live streaming eller videoproduktion

Inspirér andre med levende webinarer eller videooptagelser, og spred dine budskaber på en stærk og fængende måde. Vores professionelle studie kan indrettes til næsten enhver lejlighed, og vores producere sidder klar til at guide dig igennem og holder styr på det hele, så du kun skal koncentrere dig om at levere dit indhold.

Studiet er opbygget fuldstændig modulært, så vi kan tilpasse opstillingen med kameravinkler, baggrunde, møbler og lys afhængig af behov. Vi kan streame på stort set alle platforme, som f.eks. Teams, Zoom eller Demio, og kan håndtere både live events med deltagerinddragelse, dialog mellem flere deltagere eller blot envejskommunikation.

NIRAS’ Studie består af et 80 m2 studie med et tilstødende producerrum. Der filmes typisk med tre kameraer, som kan indgå sammen med evt. slides eller andet materiale vist fra en PC. Vi anvender multi-color LED lyskilder, så vi har fuld kontrol over lyset i lokalet og kan lave lige den lyssætning, du ønsker. Vi benytter loftmonterede mikrofoner, så du slipper for at bære rundt på mikrofonen selv, og lokalet er behageligt lyddæmpet med gulvtæppe, gardiner og akustikpaneler i loftet, så budskabet går klart igennem. Vi mikser det samlede lydbillede, når der f.eks. afspilles videoer, anvendes baggrundsmusik, lydeffekter eller andet, som du har behov for. Vores producere står for teknikken og sørger for lyd og billede, så du kun skal koncentrere dig om dit indhold. Vi går meget op i at gøre oplevelsen så afslappet og naturlig som muligt for dig. F.eks. anvender vi diskrete kameraer i studiet, der står foran vores store skærme, så du automatisk kommer til at have øjenkontakt med seerne, når du kigger på skærmene. Studiet har en kablet forbindelse til vores fiber-internet, så vi sikrer en høj og stabil hastighed.

I NIRAS´ studie får du muligheden for at præsentere dit budskab i professionelle omgivelser uden at skulle bekymre dig om teknikken. Vi har bred erfaring med meget forskelligartede arrangementer, herunder hybrid-præsentationer med deltagelse fra andre lokaliteter.

Gå på opdagelse i 3D-modellerne af forskellige studieopstillinger neden for, og klik på personerne for at høre mere om studiet.

Kontakt os, og få en uforpligtende snak om dit næste event.

Der er mange muligheder for indretning i studiet

Vil du vide mere?

Torben Kirk Wolf

Torben Kirk Wolf

Chefkonsulent, Data Science

Allerød, Denmark

+45 2960 2666

Nicoline Storr-Paulsen

Nicoline Storr-Paulsen

Sekretær

Allerød, Denmark

+45 4299 9215

Mathilde Hillerup Kristensen

Mathilde Hillerup Kristensen

Gruppeleder, Data Science

Allerød, Denmark

+45 2217 7377

Se også: