Webim

3D-visualisering og Virtual Reality

Vi kan hjælpe dig med at skabe alt fra stemningsbilleder til 1:1 Virtual Reality-miljø (VR), så du kan formidle fortællingen om dit projekt på den helt rigtige måde.

3D-visualiseringer kan være alt fra abstrakte skitser og drømmeagtige stemningsbilleder til fotorealistiske fremstillinger alt efter, om formålet er at skabe grundlag for analyser og beslutninger eller, om de skal bruges til at formidle og eller at sælge projektet over for f.eks. slutbrugere, kunder eller myndigheder. Vi hjælper dig med at finde den visualiseringsmetode, som understøtter dit behov bedst.

Allerede i de tidligste projektfaser kan 3D-visualisering på koncept-niveau give et godt indtryk af, hvordan det fremtidige byggeri kommer til at fremstå. Ud fra en simpel stregtegning kan vi hurtigt skabe en volumenmodel, der viser bygningsmassens placering på grunden og, og hvordan den hænger sammen med omgivelserne. Det giver et større helhedsbillede af dit projekt.

Få en skræddersyet visualisering

Uanset om 3D-modellen består af simple volumener eller tager udgangspunkt i projektets BIM-fagmodeller, kan vi skræddersy visualiseringer, så de understøtter den måde, du ønsker at præsentere dit projekt. Det kan være som stillbilleder, videofilm eller virtuelle 3D-miljøer, som man kan bevæge sig rundt i.

Vi kan udarbejde en videoanimation, hvor vi ’flyver’ gennem din 3D-model og byder på en virtuel rundvisning. Det viser tydeligt rumforløb og muligheder i det fremtidige byggeri.

Gå en virtuel tur i dit byggeri og spot steder, hvor du kan optimere

Ønsker du at gå en virtuel tur og opleve dit projekt, inden det er bygget, kan vi hjælpe dig med at se projektet i VR. På baggrund af projektets 3D/BIM-modeller skaber vi et virtuelt miljø, der passer til dit behov. Gå på opdagelse i bygningen, og se dit projekt i 1:1.

VR giver en oplevelse af at stå i det færdige byggeri og giver bl.a. en mulighed for at inddrage kunder eller brugere og f.eks. afprøve arbejdsgange og bevægelsesmønstre. På den måde kan man spotte eventuelle optimeringsmuligheder, inden man opfører byggeriet, og rette i projektet uden større økonomiske eller tidsmæssige konsekvenser.

Vil du vide mere?

Dirk Sparboom

Dirk Sparboom

Bygningskonstruktør

Aarhus, Denmark

+45 8732 5849

Henrik Gedsø Askanius

Henrik Gedsø Askanius

Digital Designer, Projektleder

Aarhus, Denmark

+45 2031 2061

Se også: