Geological Student Symposium

Geological Student Symposium

Hvert år samler Geological Student Symposium (GSS) studerende fra de geologiske og geofysiske videnskaber i en inspirerende netværksbegivenhed. Københavns Universitet og Aarhus Universitet er værter for arrangementet og samarbejder om at give studerende fra hele Nordeuropa mulighed for at lære hinanden at kende og opbygge sociale og faglige netværk. 

I løbet af tre dage giver GSS de studerende mulighed for at diskutere centrale spørgsmål inden for deres fælles områder og udvikle deres faglige interesser og kompetencer. 

Deltagerne får desuden mulighed for at give korte oplæg om relevante emner eller projekter, de arbejder på. Hvert år bliver der givet interessante oplæg om deltagernes bachelor- eller kandidatprojekter, studieture og andre videnskabelige projekter. 

Arrangementet er en fantastisk mulighed for studerende til at møde fremtidige arbejdsgivere og kolleger og blive inspireret af de mange interessante forskningsområder inden for geologi og geofysik. GSS faciliterer dermed dialog og faglig udvikling blandt studerende inden for geologi og geofysik.

Læs også